« Последна редакция: 25 Януари 2010, 16:23:38 от bordovsky »
Активен
"Один не разберет, чем пахнут розы, Другой из горьких трав добудет мед. Дай хлеба одному - навек запомнит, Другому жизнь пожертвуй - не поймет..." Омар Хайям
И отново дразни Петринка-Латинка с най-слънчевите снимки които съм виждал! И от подпис дори нямаш нужда. Сред хиляди бих могъл да те разпозная. Verabel, една замайваща погача!!! Sladka hapka, точно по този начин си правя овчо сиренце! Осмуквам си пръстите с него! Ванка, вярвам че ви е било вкусно! И аз се каня тези дни да ги спретна. Mivis_75, наистина много ме заинтригува! Благодаря за идеята Марианче!
Ванка чудна тортичка Пепи с тебе като че сме се наговорили с тез рула със сирена
След "Чикън Стефани"-то пак се изиска вечерята да е такава, но сега я поизмених малко - плънката е от ароматно Бри с мерудийки, и сега е "Чикън с Чийз" Получи се отлична комбинация и вкус
Пепчо, а къде да намеря рецептата на тази вкусотия -Пълнено свинско филе в бекон на Таня /този път е със сирена и гъби/ Ти с тези снимки ще ме довършиш.Ако може и технологията да ми обясниш на пълнене .Много ти благодаря предварително