Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
31 Юли 2010, 18:05:04

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! Общи приказки Между тенджерата и черпака (Модератор: sladka hapka) Тема: Най-щастлив е, който има топло кътче в люта зима! « назад напред »
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26 Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Най-щастлив е, който има топло кътче в люта зима!  (Прочетена 20190 пъти)
zenata
Калфа
**
Публикации: 74

Tongue ха ха ха... не си само ти, на мен пък ми се струва, че е събота Tongue Grin

оу, сакън  swoon много щях да се депресирам ако съботният ми ден е такъв  Grin
чудя се дали да не подходим по-сериозно към края на деня, а именно с

обаче вашите снимки са страхотни. вчера правих едни - ужасни  Grin с телефон. но при нас всичко е на толкова бързи обороти, че да аранжирам, снимам...кой ще чака  smile1а и вечер съм способна да убия и изям който ми се изпречи  Grin
« Последна редакция: 18 Март 2010, 18:17:51 от zenata » Активен

пиши на кирилица, пази езика чист!!
dove
Гурман
Публикации: 1807

Ел. поща
Сипвай тогава, да отпочваме..... че стана кое време Tongue drinks
Активен

zenata
Калфа
**

запуснали сме се нещо, вярно е  Grinпосле защо не спори работата  Tongue това също става

Активен

PRADA
Калфа
**
Публикации: 130

Ел. поща
 Таз софра голяма, никаде я няма! Девойки, да сте живи и здрави! Взех си от всички мезета, пийнах от всички напитки, но ги смесих много и главата ми се замая. Най добре да си лягам.Спокойна нощ.
Активен
Аелис
Помощник-готвач
Публикации: 335

Ел. поща
Добро утро 60!

Да започнем със закуска и кафе, пък да видим до къде ще стигнем Grin :

Активен

PRADA
Калфа
**

Ел. поща
Добро утро, след бурната вечер,  кроасана и кафенцето ще ми дойдат добре. Благодаря за почерпката и успешен последен ден от седмицата.Приятен уикенд!!!
Активен
vesela
Гурман
Публикации: 3798

Добро утро smile1
Днес било световен де н на съня, прочетох в другата тема innocent
Явно затова много ми се спи - а може и да е защото до 1 часа снощи гледах някакъв филм, но не го догледах и ме е яд, че не разбрах развръзката и кой е убиеца Sad
Но хубавото е, че по някое време ще се ободря и....утре е събота yahoo yahoo
Приятни почивни дни на всички air_kiss
Активен

zenata
Калфа
**

добро утро, мили дами, днес е петък - УРА  yahoo очакват ни слънчеви почивни дни, само трябва да избутаме още няколко часа  Grin
как сте днес  Tongue
Активен

wasia
Калфа
**
Публикации: 224
Една усмивка - и всичко се променя :-}

Ел. поща
Петък следобед е - Ден на майстора. Ето от мен нещо за ободряване:

* untitled.bmp (345.78 KB, 396x298 - видяно 201 пъти.)
Активен
zenata
Калфа
**

да ви почерпя с моя обяд /днес прегреших/

http://www.youtube.com/watch?v=x0I6mhZ5wMw      Grin
« Последна редакция: 19 Март 2010, 15:59:35 от zenata » Активен

dove
Гурман
Публикации: 1807

Ел. поща
Здравейте в събота, казват, че било първия ден на пролетта.... yahoo, макар че тук е облачно и чакаме дъжд..... Roll Eyes
И по едно кафенце, закуската, кой каквото си хареса от хладилника Grin

Приятен ден и хубаво настроение   smile1
 http://www.youtube.com/watch?v=YUxExPGu7WY&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=ie8k_Vz7p54
Активен

PRADA
Калфа
**

Ел. поща
Dove, с втората песен ме върна в първите трепети на любовта. Cry     Години, години, но тогава тази песен я пееше или Мина  или Милва, и целия текст го знаех на изуст(папагалски) yahoo Сега като я чух, текста познат а мелодията малко променена и друг изпълнител. Много благодаря.
Активен
Аелис
Помощник-готвач
Публикации: 335

Ел. поща
Добро утро  60!

Много е хубав денят днес, едно слънчево е навън, ще поизляза по някое време smile1.
Активен

zenata
Калфа
**

добрютро Grin
денят се очертава чудесен Tongueаз паля мотора и тръгвам към метро за храна и пиене yahoo
Активен

PRADA
Калфа
**

Ел. поща
Добро утро и благодаря за закуската и кафето Аелис. Девойки,работа ще има и след сто години, но нас няма да ни има, затова бързо на разходка в прекрасния пролетен ден. Слънчево,топло и подканящо. Приятен ден на всички с любимите хора!
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26 Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! Общи приказки Между тенджерата и черпака (Модератор: sladka hapka) Тема: Най-щастлив е, който има топло кътче в люта зима! « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio