Автор Тема: Вкусотиите на Пеполина - Продължението  (Прочетена 127376 пъти)

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
  Добре дошли в продължението на моята тема. Надявам се, че ще намерите рецепти, които да задоволят всеки вкус.

   


    Вкусотиите на Пеполина

Салати

 Салата пастет
Велинградска салата
Рибна салата със зеленчуци
Салата с ролца от раци

Месни ястия

Пиле на бутилка
Пияно пиле
Пилешки пържоли
Пиле по ловджийски
Пиле с майонеза
Пържени пилешки крилца
Пилешко печено с чушки
Кайма на фурна
Топки "Сюрприз"
Специалитет "Мозайка"
Прясно зеле с кайма
Яхния от кенгуру
Пържоли в пръстен гювеч
Телешки дроб - задушен
Картофени кюфтета с кайма
Соте от салам и картофи
Месен огретен със зеле
Свинско кавърма по мелничарски
Пиле с патладжан
Пиле по турски
Пиле по италиански
Пилешки гърди
Пилешки бутчета на фурна
Задушени кюфтенца по испански
Панирано пилешко месо с кашкавал
Скумрия в хартия - на фурна
Лястовичи гнезда в доматен сос
Голямо гювече
Задушена риба в пикантен сос
Задушено свинско месо с топено сирене
Специалитет от пилешки воденички
Пиле кавърма
Кюфтета в гювечета
Пълнени патладжани с кайма
Пържоли с гъби и сметана
Пълнени камби с фасул и кайма
Свински дроб с вино и сметана
Гювечета изненада
Свинско месо в йена
Задушено месо като чумлек
Дроб сърма с пилешки воденички
Рибно филе
Кебап
Пилешки дробчета с топено сирене в микровълновата
Кюфтета на фурна
Сарфалади на фурна
Шницел от смляно месо с гъби
Кренвирши в бирена паста
Яхния от свински сърца
Свински пържоли с майонеза, лук и кашкавал
Пълнена пуйка
Обезкостен свински джолан с грах в крок – пота
Пилешко с ориз и зеленчуци и кашкавалена коричка
Свински сърца с ориз на фурна
Пилешки бутчета с ориз Баланс на Крина и гъби
Пилешки сърчица с бира и зеленчуци в гювече(при мен гювеч)
Пълнен патладжан с кайма и зеленчуци
Броколи с пилешко и сирена

Безмесни ястия

Супа от гъби
Патладжани по португалски
Пиперки на фурна
Пълнени картофи - пеполина
Пълнени патладжани със сирене
Гювеч с патладжани
Мусака от зелен фасул
Пържени пиперки
Оризови кюфтета
Шарена лятна манджа
Бърза и вкусна супа
Картофени кладенчета
Панирани патладжани
Кюфтета от прясно зеле
Запеканка от картофи със сирене
Тиквички със сирене и кашкавал на фурна
Картофени топки
Сарми от кисело зеле с боб
Гъби на фурна
Пиперки с топено сирене
Зрял фасул по френски
Спанак на фурна
Зелени топки
Аламинут с яйца
Сини домати с яйца и сирене в гювече
Кюфтета от картофи и ориз
Печени патладжани по мексикански
"Мързеливи" чушки бюрек
Млечна царевица в микровълновата

                Тестени

Универсално тесто
Бухтички с кашкавал
Пърженки
Милинки с кашкавал
Голяма палачинка
Чешки възли
Кифлички
Пържени филийки
Баница от престоял хляб
Филии на фурна
Кейк със сирене
Сладка питка
Средиземноморски хляб със зехтин
Баница с майонеза
Пълнозърнеста пита с моркови и плодове
Соленки с парено тесто
Банички от бутертесто
Плодова пита
Руло със стафиди
Домашна юфка
Кифлички без яйца
Кашкавалки
Млин
Питка със сирене
Пица с хляб
Сусамени гевречета и гъбки
Пълнени солени топки
Фунийки с крем
Курабии с канела
Вита баница
Козуначени печени бухти
Невероятни козуначени кифлички
Сливенски милинки
Солен кекс
Ароматни пържени филийки
Бързи мини карандилки
Пица на балончета
Тутманика на баба Мария по Дани Динева
Баница мъфини
Питка "Ветрило"
Тесто за повече дни в хладилник
Питка

Сладкиши и десерти

Орехови бонбонки
Бонбони с мед
Шоколадови бонбони
Сладки борчета
Рохкави сладки
Сладки орехчета
"Приятелски писма"
Сладки без яйца
Медени мечета
Локумени банички
Локумена пита
Солен кекс
Пай с круши
Бисквитено руло
Сладкиш с ябълки и грис
Пастички без печене
Пастички
Сладкиш с ябълки
Кекс "ПЕПОЛИНА"
Лесен сладкиш с ябълки
Пастички
Крем с карамелизирана захар
Печени дюли
Десерт с череши
Масленки
Крем от грис
Крем с нескафе
Крем ванилия
Тулумбички
Сладолед по английски
Реване
Плодове с коняк
Бонбони с орехови ядки
Торта Гараш
Шоколадова пяна
Сладолед от ягоди с кисело мляко
Омлет със сладко
Еклери
Локумени топчета
Курабии
Млечна баница с карамел
Тиквеник
Ябълков десерт
Сладкиш с мармалад
Студен сладкиш с лимонови резенки
Локум
Канелени пръчици
Орехови бисквити
Фъч без яйца
Руло "Мечта"
Орехови пръчици
Орехово - ябълков кекс с локум
Дрезденски щолен
Плодов крем
Солени рулца
Гарнирани бели сладки
Ромови топчета
Еклерчета
Сладкиш "Мозайка"
Охлюви
Медени сладки
Детелинки
Сладки с крема сирене
Шоколадов крем с бисквити
Млечно - сметаново шоколадов крем
Топчета от изсъхнал козунак - пеполина 
Мързелив ябълков щрудел
Лесен тиквеник
Дребни сладки - линцер
Бисквити "Лакомка"
Мъфини с череши, крема сирене и портокалови корички
Еврейски ябълков сладкиш
Шоколадови мъфини
Невероятен кекс
Сладък салам
Черешова пита
Сладкиш "Лакта"
Кекс със сладко от дюли
Кекс с дупки
Негърче
Курабии с канела
Кекс със заквасена сметана
Макарони на фурна
Курабийки по рецептата на Светлана Борисова
Кекс с гореща вода(при мен прясно мляко) по Мимито Димитрова
Курабии през машинката за мелене на месо
Сиропирани охлювчета

Домашни напитки

Житна ракия
Сироп от бъз
Ликьор от маточина
Ликьор от зелени орехчета
Сироп от рози
Нектар от праскови
Домашен тоник
Портокалов млечно-сладоледов коктейл
Мляко с шоколад
Слънчев коктейл
Коктейл Свежест
Коктейл Ледена мечта
Ментов коктейл
Летен коктейл Екзотика
Лимонада от лимон

Сладка, мармалади и зимнина

Лютиви пиперчици в доматен сос
Мед от борови връхчета
Печен конфитюр от сини сливи
Озахарени праскови
Конячени сливи
Стерилизирани тиквички
Вкусна туршия от червени"Капии"
Бърза туршия
Подправка за зимата 
Туршия от печени зелени домати
Тракийски сос "Пикант"
Бърза лютеница
Туршия - пюре
Бобена салата
Маринована риба "Перла"
Квас от стафиди, Квас от ръжен хляб, Квас от бира
Конфитюр/сладко от кайсии в хлебопекарната
« Последна редакция: 11 Октомври 2015, 11:39:18 от пеполина »

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #1 -: 10 Декември 2009, 14:34:48 »

              Солен кекс

 1 яйце(ако са малки 2)
 1 ч.ч. айран
 50 мл. олио
 1 - 2 с.л. майонеза
 2 - 3 с.л. заквасена сметана
 2 ч.ч. брашно
 1 пакетче бакпулвер
 1/2 ч.л. сол
 1/2 ч.ч. нарязан на кубчета колбас
 1/2 ч.ч. нарязан на кубчета кашкавал

  В купа се разбъркват с вилица яйцето, айрана, майонезата, сметаната и олиото.
  В друг съд се смесват брашното, бакпулвера и солта.
  Смесваме сухите и мокрите съставки и разбъркваме. Прибавяме колбаса и кашкавала и объркваме леко до хомогенност.
  Изсипваме сместа в намазнена и набрашнена форма (може и във формички за мъфини) и печем. Аз пека на долно и вентилатор на второ ниво от долу на горе на 165 градуса до суха клечка.

 
 
 
 

emilia_

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1991
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #2 -: 17 Декември 2009, 01:04:37 »
Пепи, аз идвам с голяма благодарност за "Невероятен" кекс.  :air_kiss:
Наистина е невероятен. Много вкусен стана, но за премеждията по изпичането му, май трябва да пиша в темата за гафовете  ;D
А пък снимката говори за вкусовите качества, не за естетичните. Това успях да спася от трите вечно гладни лешояда  ;D


пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #3 -: 17 Декември 2009, 12:23:19 »

Еми,   :air_kiss:

  радвам се, че кекса ви е допаднал  :smile1: Благодаря ти за доверието  :flower:  Ами то и фурните някога се поуморяват  ;D Моята също от време на време взе да си почива както работи, така си спира. Важното е, че сте си го хапнали въпреки премеждията и ви е харесал   :-*

petty

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1259
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #4 -: 20 Декември 2009, 15:24:16 »
Пеполина, и аз се нареждам на опашката с благодарности за Невероятния кекс! Наистина е много вкусен!
Аз намалих яйцата на 3, съответно и другите продукти, защото нямам достатъчно голяма форма. Безалкохолното ми беше Фанта.

« Последна редакция: 20 Декември 2009, 18:58:52 от petty »

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #5 -: 20 Декември 2009, 19:32:16 »

 petty,

 радвам се, че кекса ви е харесал  :smile1: Много добре изглежда  :thumbup: Благодаря за доверието  :flower: и да ви е сладко.

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #6 -: 23 Декември 2009, 14:25:09 »

                     Постен кекс

2 ч.ч. настъргана тиква
1 1/2 ч.ч. захар
1 ч.л. канела
1/2 ч.ч. олио
1 ч.ч. топла вода
1 ч.ч. счукани орехи
3 ч.ч. брашно
1 пакетче бакпулвер

Пудра захар за поръсване

Захарта  и канелата се объркват с настърганата тиква и се оставя така да поеме аромата около 15 – 20 минути. Прибавя се олиото, като се обърква с вилица добре. След това се прибавя топлата вода, като разбъркването продължава. Добавят се и орехите и се разбърква хубаво до хомогенна смес. Най – накрая се прибавя и обърканото и пресято с бакпулвера брашно последователно с леко разбъркване. Сместа се изсипва в намаслена и набрашнена кексова форма и се пече в умерена фурна до готовност. След като е изпечен и изстинал се обръща в поднос и се поръсва с пудра захар.



t_ilieva

  • Безнадеждна оптимистка
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2259
  • Ако искаш да бъдеш богат цял живот-отглеждай деца!
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #7 -: 28 Декември 2009, 13:00:06 »
Пепи, кекса изглежда много вкусен! Поздравления!  :thumbup:

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #8 -: 28 Декември 2009, 13:32:22 »

 Танче,  :air_kiss:

благодаря ти мила  :flower:  И на вкус се получи добре - нещо средно между тиквеник и кекс  ;D

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #9 -: 04 Януари 2010, 16:45:33 »
 За Коледа направих тази пълнена пуйка, която стана много вкусна. Затова пускам и рецептата. Може да се приготви и с кокошка, не е задължително да се прави само с пуйка.

                          Пълнена пуйка

пуйка - моята беше около 4 кг.

За плънката:

черното дробче
сърцето
воденичката
праз лук - около 1 бр.
моркови около 1 - 2 бр.
гъби - около 2 шепи
ориз - количеството е в зависимост от това, колко плънка трябва да се получи
сол, черен пипер
олио

кисело зеле

   Нарязват се както са сурови дробчето, воденичката и сърцето на пуйката и се слагат да се запържат в малко мазнина. Когато се позадушат се прибавя нарязания на ситно праз, като се оставя да се задуши и той. Тогава се прибавя настъргания или нарязан на ситно морков и задушаването продължава.След това се добавят нарязаните на филийки гъби. Оставя се на котлона, докато се поизпари водата от гъбите и те леко поомекнат. Всичко това се овкусява със солчица и черно пиперче. Чак тогава се слага ориза и водичка. Задушава се и той до леко набъбване.Захлупва се и се снема от котлона, като се оставя ориза да попие водата.
  С тази плънка се пълни пуйката, която предварително сме овкусили със солчица и черно пиперче. Когато сме я напълнили я зашиваме, за да не изпадне плънката. От плънката винаги остава ( а и аз умишлено правя повечко  ;D ) и от нея се завиват сармички в зелевите листа.

  В голям гювеч на дъното се слага малко олио, после се слага нарязано кисело зеле и върху него се поставя напълнената пуйка. Около нея се редят сармичките. Отгоре пуйката се покрива с резени бекон и после  се слагат плътно зелеви листа - цели. Полива се отгоре малко олио.Захлюпва се и се слага да се пече във фурната. По принцип се следва правилото за печене на пуйка 1 час за 1 кг. птица.(Аз пекох около 4 часа)  Когато пуйката е вече опечена се свалят горните зелеви листа и се връща във фурната, след това се маха и бекона, пуйката се маже с мед и масло и отново се връща във фурната до запичане и получаване на червена коричка.

  
« Последна редакция: 27 Декември 2010, 19:41:47 от пеполина »

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #10 -: 11 Януари 2010, 13:06:20 »

                  Сладък салам

 250 гр. обикновени бисквити (счукани)
2 бр. яйца (задължитерно да са пресни)
½ ч.ч. пудра захар
2 пакетчета ванилия
1 ч.ч. орехи (смлени на по – едричко)
40 гр. млечен шоколад
1 пакетче разтопено масло (да не е горещо)

Пудра захар за овалване

Начин на приготвяне:

Разбиват се хубаво яйцата със захарта. Прибавят се бисквитите и се объркват хубаво, докато се навлажнят. Към готовата смес се слагат орехите и ванилията и се настъргва шоколада. Всичко това се размесва много добре до хомогенна смес. Чак накрая се слага и разтопеното масло и сместа се разбърква добре, докато започне да се споява. На приготвеното „тесто”се придава форма на салам, който се поставя върху пудра захар, която сме разстлали на опъковъчна хартия. Овалваме хубаво салама от всички страни в захарта и завиваме с помощта на хартията на стегнато руло. Поставяме на хладно, за да може да се стегне хубаво. Когато се е стегнал достатъчно, салама се изважда от хартията и се нарязва по диагодал на парчета.

 Съвет: Бисквитите начукайте на парченца малко по – малки от 1 ст., за да могат да се усещат в десерта и да стоят по – ефектно.
  Не заменяйте шоколада с марципан, защото се влошава вкуса и качеството на „салама”.


   

vesela

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 8912
  • Ах, морето...
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #11 -: 17 Февруари 2010, 20:19:17 »
Пепи, ти ни си пуснала рецептичка :P, но тук да ти благодаря за така вкусната манджичка с пиле и спанак - аз направих със свинско от буркан ;D и спанака ми беше повече дръжки, отколкото листа ;D, но стана да си оближеш пръстите :thumbup:

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #12 -: 17 Февруари 2010, 21:58:02 »
            Весенце,   :air_kiss:

 радвам се, че тази обикновенна манджичка ви е харесала. В нас е една от любимите и честичко си я приготвяме  :smile1:

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #13 -: 28 Май 2010, 17:28:23 »

             Черешова пита

 
 3 бр. яйца
 1 ч.ч. размекнато краве масло
 1 ч.ч. захар
 1 1/2 ч.ч. брашно
 1 пълна ч.л. бакпулвер
 3 - 4 пакетчета ванилия
 2 ч.ч. изчистени от костилките череши

 Маслото и захарта се разбиват леко с миксера. Прибавят се едно по едно яйцата, като след всяко разбиваме, докато се поеме от сместа. Прибавяме брашното, пресято и смесено с бакпулвера и ванилиите, разбъркваме леко до получаването на еднородна смес.

  Изчистените от костилките череши поставяме в найлонов плик, в който сме сложили няколко лъжици брашно и разтръскваме торбичката, за да се овалят черешите в брашното. Чак тогава прибавяме и тях към сместа, разбъркваме леко, за да се объркат и те в сместа, но да не се накъсат.

  Изсипваме сместа в малка тавичка(аз ползвах плаке), която предварително сме намаслили и поръсили с брашно(или може да се застеле с хартия за печене). Изравняваме добре, като заглаждаме с лъжица и печем в предварително загрята фурна на 180 градуса. Аз пекох на 160 градуса на долно и на вентилатор на второ ниво от долу на горе. Изпича се за около 50 минути, но проверяваме с клечица или дървено шишче.
    След като изстине го поръсваме с пудра захар.

   В разгара на сезона на черешите се получи много вкусна пита. Според мен ще е вкусно и с кайсии, сини сливи, вишни и каквито плодове имаме.

  Източник: fedorcka.blogspot.com

 

 

mistela

  • Главен Готвач
  • ****
  • Публикации: 620
Re: Вкусотиите на Пеполина - Продължението
« Отговор #14 -: 31 Май 2010, 22:00:09 »
 :smile1:
Здравей Пеполинка, направих сироп от бъз - стана страхотно ароматно питие, нещо не ми се газира но пък си добавих газирана водичка и стана перфектно  ;D
Доволна мама на дечица :)

 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • vladofidera: Търся рецепта за гланциране на месото след изпичането му на скара или фурна
    18 Ноември 2017, 16:32:42
  • vladofidera: Здравейте
    18 Ноември 2017, 16:31:10
  • MilkaA40: MilkaA40
    06 Август 2017, 01:51:27
  • pavlova321: люти чушки
    01 Август 2017, 18:42:54
  • valet: Пилаф ориз с фиде
    06 Юли 2017, 15:19:48
  • hristiana:): Някой има ли грил тиган на Брабантия и доволен ли е съответно?
    03 Юни 2017, 19:05:27
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00
  • Bubi4ka: Fate, определено не бих била чак такава оптимистка...
    14 Ноември 2015, 14:43:37

* Последното от форума

Re: Онлайн пазаруване от tomislava
[10 Декември 2017, 12:58:31 ]


Онлайн пазаруване от cvetozara123
[09 Декември 2017, 23:42:24 ]


Re: С какво пържите храната? от cvetozara123
[08 Декември 2017, 16:21:25 ]


С какво пържите храната? от tomislava
[06 Декември 2017, 01:07:15 ]


Re: Магазин за обувки от jeneta
[30 Ноември 2017, 10:21:55 ]


Re: Предколедна почивка от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:18:11 ]


Кредит от кеш кредит? от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:07:15 ]


Коледни формички от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:05:44 ]


Re: Магазин за обувки от tomislava
[29 Ноември 2017, 21:59:28 ]


Re: Предколедна почивка от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 21:32:36 ]


Re: Заместител на вредни храни от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 18:17:00 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 18:10:06 ]


Търся рецепта от vladofidera
[29 Ноември 2017, 14:25:30 ]


Предколедна почивка от tomislava
[28 Ноември 2017, 23:47:58 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от tomislava
[28 Ноември 2017, 22:24:17 ]


Re: Заместител на вредни храни от tomislava
[27 Ноември 2017, 23:49:58 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от cvetozara123
[26 Ноември 2017, 17:21:03 ]


Бърз кредит за ремонт на кухнята от tomislava
[26 Ноември 2017, 00:16:24 ]


Re: Сервиз за таблети? от tomislava
[23 Ноември 2017, 21:53:35 ]


Re: Сервиз за таблети? от cvetozara123
[23 Ноември 2017, 15:12:19 ]