Автор Тема: Записки от кухнята на Емили II  (Прочетена 100811 пъти)

Emili

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2069
  • Еми
Записки от кухнята на Емили II
« -: 03 Ноември 2009, 23:26:43 »
ЗДРАВЕЙТЕ И ДОБРЕ ДОШЛИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА МОИТЕ ЗАПИСКИ.

Ще се радвам да бъдете на гости в моята кухня и да се чувствате добре тук.



Записки от кухнята на Емили


Рецепти със снимка  :icon_idea:

САЛАТИ, РАЗЯДКИ

Безименна салата  :icon_idea:
Бобена салата :icon_idea:
Бобеница  :icon_idea:
"Бърза" салата :icon_idea:
Врачанска разядка
Гъбена салата  :icon_idea:
Картофена салата "Бобс" :icon_idea:
Картофена салата с гъби :icon_idea:
Картофена салата с маслини и зелен фасул  :icon_idea:
Картофена салата с пушена риба :icon_idea:
Картофена салата със сметана  :icon_idea:
Манастирска разядка :icon_idea:
Не - руска салата  :icon_idea:
Пролетна салата  :icon_idea:
Пъстра оризова салата  :icon_idea:
Разядка с домати и маслини  :icon_idea:
Салата Gardiniera :icon_idea:
Салата „Здраве”
Салата Ким Чи с пушено месо :icon_idea:
Салата от домати с млечна заливка  :icon_idea:
Салата от карфиол с риба :icon_idea:
Салата от карфиол "Тромба"  :icon_idea:
Салата от китайско зеле с репички :icon_idea:
Салата от пържени картофи  :icon_idea:
Салата с диня  :icon_idea:
Салата с китайско зеле и печени пиперки  :icon_idea:
Салата с краставици и скариди  :icon_idea:
Салата с оризово фиде и моркови :icon_idea:
Салата с риба тон :icon_idea:
Салата с цикория :icon_idea:
Салата със скариди  :icon_idea:
Славянска салата :icon_idea:
Средногорска разядка  :icon_idea:
Топла салата с бекон и пиле
"Червена" салата  :icon_idea:


ПРЕДЯСТИЯ

Алена икра  :icon_idea:
Бобен пастет с маслини  :icon_idea:
Грис хайвер  :icon_idea:
Гъби в сметанов сос :icon_idea:
Дип от цвекло  :icon_idea:
Дип с извара, праз лук и чушки :icon_idea:
Еврейски пастет с патладжан
Желирано мезе /пача по нашенски/ :icon_idea:
Зеленчуци "Тусик"  :icon_idea:
Картофени крокети с шунка и мариновани чушки :icon_idea:
Картофени файтончета :icon_idea:
Коктейл скариди  :icon_idea:
Крушови шишчета с бекон в сос от синьо сирене  :icon_idea:
Ладийки от лук  :icon_idea:
Мезе за бира  :icon_idea:
Мезенце от свинско краченце  :icon_idea:
"Облечени" гъби :icon_idea:
Панирани патладжани със сирене  :icon_idea:
Пастет Колева  :icon_idea:
Печен лук :icon_idea:
"Пчеларско" сирене :icon_idea:
Пълнени гъби :icon_idea:
Пълнени картофи със сос от сирене :icon_idea:
Тиквички с млечен сос :icon_idea:
Тиквички с пармиджано  :icon_idea:


СУПИ

Бистра пилешка супа с тиквички  :icon_idea:
Гъбена супа със синьо сирене :icon_idea:
Доматена супа с маслини  :icon_idea:
Есенна супа от тиквички  :icon_idea:
Зелева супа с наденица  :icon_idea:
Зелена крем супа :icon_idea:
Зеленчукова супа с гъбени топчета  :icon_idea:
Зимна супа топчета  :icon_idea:
Крем супа 10 зеленчука  :icon_idea:
Крем супа от мерлуза   
Пилешка супа с яйчена юфка  :icon_idea:
Пилешка супа със спанак и ориз  :icon_idea:
Пролетна супа с агнешка главичка :icon_idea:
Пролетен таратор :icon_idea:
Румънска супа с яйца и марули  :icon_idea:
Супа от воденички  :icon_idea:
Супа от горски гъби  :icon_idea:
Супа от карфиол и спанак :icon_idea:
Супа със свинско месо и тиквички  :icon_idea:
Супа топчета  :icon_idea:
Яйчена супа :icon_idea:   
   

БЕЗМЕСНИ ЯСТИЯ

Бобена яхния с картофи  :icon_idea:
Гъби "Горски дар"  :icon_idea:
Гъби по пернишки
Гъби "Табака"   :icon_idea:
Запеканка с броколи и карфиол :icon_idea:
Запеканка с картофи и гъби :icon_idea:
Зелен фасул по ливански
Картофени топки / Palle di patate/  :icon_idea:   
Картофи с пиперки  :icon_idea:
Къри картофи с пармиджано  :icon_idea:
Леща с картофи
Ожур - Божур Донкина манджа  :icon_idea:
Ориз по средиземноморски  :icon_idea:
Ориз с грах и яйца :icon_idea:
Ориз с дюли  :icon_idea:
Оризово фиде с китайско зеле и гъби :icon_idea:
Постно зеле с картофи  :icon_idea:
Пържено оризово фиде със зеленчуци  :icon_idea:
Пържен зрял фасул  :icon_idea:
Пържени тиквички с домати на фурна  :icon_idea:
Сицилианска капоната /Caponata Siciliana/  :icon_idea:
Яхния с гъби и картофи  :icon_idea:


ЯСТИЯ С РИБА И МОРСКИ ДАРОВЕ

Бирена скумрия :icon_idea:
Бяла риба ала Ливорнезе / Pesce alla Livornese /  :icon_idea:
Бяла риба в доматен сос  :icon_idea:
Лефер във фолио :icon_idea:
Лефер с чеснова паста  :icon_idea:
Ливански киш
Миди във винен сос  :icon_idea:
Миди с ориз
Мийн моле  :icon_idea:
Никулденски шаран  :icon_idea:
Ориз с рибени хапки    
Попчета с подлучен сос
Пълнени калмари
Пържени скариди в лют сос
Риба в сметанов сос  :icon_idea:
Рибено гювече
Ризото със скариди
Сом със сос от горчица :icon_idea:
Сьомга във фолио :icon_idea:
Сьомга по руски   
Сьомга с портокали :icon_idea:
Терин с пушена сьомга :icon_idea:


ЯСТИЯ С МЕСО И ДРЕБОЛИИ


Агнешко печено в дижонска марината  :icon_idea:
Агнешко с чесън
Арабски пици
Джамурка   
Дробчета по градски  :icon_idea:
Задушени пържоли
Задушени пъдпъдъци в патладжан
Задушени сладки ребърца  :icon_idea:
Заек с маслини и лукчета
Запечен зрял боб с наденички  :icon_idea:
Запечени пуешки рула  :icon_idea:
Зеле ала Африка :icon_idea:
Зимна каварма с праз  :icon_idea:
Кадън буду  :icon_idea:
Карначета във винен сос :icon_idea:
Крокети от кайма с грах :icon_idea:
Кюфтета ала Венециана  :icon_idea:
Кюфтета"Врачанка"  :icon_idea:
Кюфтета с маслини и чесън  :icon_idea:
Кюфтета Степановски  :icon_idea:
Леща с кайма и ориз :icon_idea:
Мексикански кюфтета  :icon_idea:
Моят вариант на влашки сарми
Ориз по селски
Панирани патешки сърца с чеснов сос :icon_idea:
Патешки воденички с печени пиперки и лук  :icon_idea:
Пиле Festo
Пиле с маслини в сос  :icon_idea:
Пиле със зелен фасул по румънски  :icon_idea:
Пилешки гърди с ананас и ориз :icon_idea:
Пилешко филе с броколи синьо сирене
Пилешко месо с праз и печени пиперки  :icon_idea:
Печени кюфтета в сос от домати и гъби  :icon_idea:
Pollo Alla Cacciatora :icon_idea:
Пълнени наденици върху лук  :icon_idea:
Пълнени тиквички с кайма и зеленчуци  :icon_idea:
Пълнено пиле „Теодора” :icon_idea:
Пържено пиле с булгур на фурна :icon_idea:   
Рошави кюфтета с маслини :icon_idea:
Свинско къри сос  :icon_idea:
Свинско месо с гъби и кисели краставички :icon_idea:
Свинско с чесън и домати :icon_idea:
Селска пилешка лютика
Скандинавски кюфтета  :icon_idea:
Сметаново пиле "Три"   :icon_idea:        
Сусамени кюфтенца :icon_idea:
Шкембе с гъби  :icon_idea:    
Шницел със сирене :icon_idea:   
   

ДЕСЕРТИ И ЗАКУСКИ

Бадемови бисквити с канела  :icon_idea:
Баклава Еми :icon_idea:
Баница Лили :icon_idea:
Баница с кисело зеле -Зелник  :icon_idea:
Баница с майонеза  :icon_idea:
Баница със сирене :icon_idea:
Бял сладкиш Баба Дора
Вита баница с лук  :icon_idea:
Десерт с портокали
Дрипава баница с дюли  :icon_idea:
Картофени соленки с кашкавал  :icon_idea:
Кейк със сладко от череши  :icon_idea:
Кекс с канела и бадеми  :icon_idea:
Кифлички с портокалова извара  :icon_idea:
Кокосов сладкиш с глазура  :icon_idea:
Коледни бисквити Panpepati  :icon_idea:
Лесен сладкиш Нели :icon_idea:   
Ореховки Неве  :icon_idea:
Печени сандвичи с кашкавал  :icon_idea:
Печени сандвичи със сирене  :icon_idea:
Рошави ТВ бонбони:icon_idea:
Сладкиш Дуцка :icon_idea:
Снежен крем
Тиквеник  :icon_idea:
"Топчета" Веска :icon_idea:
Щрудел с извара и сладко от дюли :icon_idea:


ЗА ЗИМАТА .......С ЛЮБОВ

Дорина лютеница :icon_idea:
Кьопоолу :icon_idea:
Минка Чорбаджийка  :icon_idea:
Пелте от дюли  :icon_idea:
Пиперена салата  :icon_idea:
Сладко от грозде  :icon_idea:
Сладко от касис  :icon_idea:
Сладко от ябълки  :icon_idea:
Туршия "Бояна"  :icon_idea:
Туршия от зелени домати  :icon_idea:
Универсална подправка :icon_idea:
Чесън туршия  :icon_idea:
Швепс от японски ябълки  :icon_idea:


ПЕСТО,ПАСТА, ПИЦА

Бутер пица с грах и пиле  :icon_idea:
Пенне ригате с наденица / Penne Rigate con salsiccia/  :icon_idea:
Пенне с риба Тон / Penne al Tonno/  :icon_idea:
Песто ди Калабрия / Pesto di Calabria/  :icon_idea:
Пица с пържени картофи и гъби  :icon_idea:
Ригатони с броколи и карфиол / Rigatoni ai broccoletti e cavolfiore/  :icon_idea:
Ригатони с чушки и шунка /Rigatoni con peperoni e prosciutto/  :icon_idea:
Фузили с грах и шунка  :icon_idea:
Фузили с гъби и каперси  :icon_idea:


РАЗНИ, НО НЕ БЕЗОБРАЗНИ

Император Куско  :icon_idea:
Карфиол с шунка  :icon_idea:
Кренвирши "Медуза мен" :icon_idea:
Питка- гювече  :icon_idea:
Пълнени питки   :icon_idea:
Спагети Явор 
Хот Дог по португалски     :icon_idea:
Яйчено руло  :icon_idea:


« Последна редакция: 04 Май 2015, 22:37:19 от Emili »

Emili

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2069
  • Еми
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #1 -: 03 Ноември 2009, 23:44:06 »
Да ви почерпя със

Сладко от грозде

100 бр. зърна бяло грозде
500-600 гр. захар
300 мл. вода
1 ч.л. лимонтозу



  • Избират се здрави, не наранени зърна бяло грозде.
  • Измиват се и се подсушават. С игла или кламер внимателно се изваждат семките / ако ви пречат/
  • В тенджера се слага да заври водата със захарта.
  • Като сиропът започне леко да се сгъставя, се пускат гроздовите зърна.
  • Слагото се вари на умерено тих огън, докато се сгъсти, като се отпенва.
  • Когато е достатъчно гъсто / да не се разлива капката/, се добавя лимонтозуто и се оставя още 5 мин.
  • Готовото славко наливаме в затоплени бурканчета.

Да Ви е сладко. :smile1:



pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #2 -: 04 Ноември 2009, 00:39:11 »
Емкеееееееееее, ти защо не пусна по-рано сладкото от грозде :icon_question: Сега от*де да взема хубаво грозде за сладко, а  :'( :'(

Поздраввления за продължението на темата, лично аз очаквам с нетърпение новите ти предложения  :air_kiss:
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

Emili

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2069
  • Еми
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #3 -: 04 Ноември 2009, 13:52:00 »
`Ми сега ми донесоха грозде..... :innocent:

Благодаря, Пепс, нали ме знаеш ........докато се натуткааам......

Сега, като е по-студенко и не сме навън с децата, ще съм и по-редовна. :smile1:

ilrai

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2493
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #4 -: 04 Ноември 2009, 14:04:46 »
Страхотно сладко... Ммм, раздразни ме, Ем!

Честито продължение на темата! Още мнооого вкусотии! :air_kiss:

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #5 -: 04 Ноември 2009, 16:57:46 »

Еми,  :air_kiss:

 и при теб виждам страхотно продължение на темичката с това невероятно сладко  :thumbup:

 Честито продължение и ме чакай на "гости"  ;D

Emili

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2069
  • Еми
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #6 -: 04 Ноември 2009, 20:21:00 »
Ааааа, добре сте ми дошли, Илианка  :air_kiss:,Пепи  :air_kiss:!

И аз така се изкуших, като го пробвах сладкото. Само по пазарите зяпах, докато си харесам, че и да опазя гроздето от халите вкъщи.

Emili

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2069
  • Еми
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #7 -: 09 Ноември 2009, 23:07:49 »
Кюфтета „Врачанка”

Това е една рецепта от тефтера на баба Валя от гр.Враца. Тя е баба на съпруга ми, всъщност е родом от гр. Кула, но след като се омъжила е заживяла във Враца. И понеже не разчетох точно кака се наричат кИфтаците, и бабет не си разчете написаното, единодушно ги кръстихме „Врачанка”.


750 гр. кайма смес
1 ч.ч. /непълна/ сварен ориз
1 яйце
2 моркова / по-големи/
2 средно големи глави кромид лук
ситно нарязан магданоз
5-6 с.л. олио
сол и чер пипер



• Каймата се омесва добре с яйцето, оризът и ситно нарязан магданоз.
• Оставя се да почива на студено поне 30 минути.
• В дълбок тиган или плитка тенджера се загрява олиото.
• Слагат се нарязаните на филии лук и моркови и се разбъркват.
• Като започнат да омекват се поръсва със сол и чер пипер на вкус.
• От каймата се оформят топки и се слагат тигана.
• Долива се вряла вода, докато ги покрие на 3/4.
• Щом сосът кипне, огънят се намалява и се слага капакът.
• Ястието се оставя да къкри на тих огън до готовност, като се разбърква внимателно от време на време.
« Последна редакция: 22 Юли 2015, 11:45:10 от Emili »

dove

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2717
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #8 -: 09 Ноември 2009, 23:48:34 »
Емили, и тук идвам да ти благодаря за идеята за гроздовото сладко :smile1: Наистина е сладко :yahoo: Мерси :air_kiss:

Emili

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2069
  • Еми
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #9 -: 10 Ноември 2009, 00:07:46 »
Добре дошла, Галя. Щастлива съм, че си пробвала сладкото и ви е харесало. :air_kiss:
« Последна редакция: 22 Юли 2015, 11:45:58 от Emili »

Emili

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2069
  • Еми
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #10 -: 10 Ноември 2009, 00:11:00 »
Швепс от японски ябълки

1,5 кг. японски ябълки
8 л. вода
1 лимон
1 пакетче лимонтозу
2 кг. захар



  • Измитите ябълки и лимон се смилат или настъргват.
  • Смесват се в дълбока тенджера с останалите съставки и се разбърква добре.
  • Оставя се да престои 24 часа на студено, докато се стопи захарта.
  • Прецежда се през тензух или ситна цедка и се налива в бутилки.
  • На 1 л. швепс се слага 1 аспирин. Съхранява се на хладно място.

* Ако ще се консумира веднага, аспиринът не е нужен и швепса се съхранява в хладилника.

Автор и основен участник в осъществяването на идеята – майка ми – Боби Раева.

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #11 -: 10 Ноември 2009, 08:52:27 »

Еми, много ми допада швепса, ама какви са тези японски ябълки  :innocent: и ... мога ли да ги заменя с друго :icon_question:

Emili

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2069
  • Еми
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #12 -: 10 Ноември 2009, 10:57:24 »
Здрасти, Пепи. Радвам се на интереса ти.  :smile1:

Японската ябълка не е едър плод. Външно прилича на нашенска киселица - жълта с гладка кора. Като се разреже се вижда семенник пълен с малки семки. И по семките, и по месестата част, че и по вкуса прилича на дюла. Така, че мисля, спокойно можеш да я замениш с дюли.

На вкус, готовия швепс е леко стипчив.

А утре ще добавя и снимки на цял и разрязан плод, за по-добра представа. :innocent:

пеполина

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3742
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #13 -: 10 Ноември 2009, 12:31:26 »

Еми,  :air_kiss:

  благодаря ти мила. Сигурно ще пробвам с дюля, защото тези ябълки ги няма у наше село  ;D Ще ми бъде обаче интересно да видя плода, защото чичко Гугъл не ми даде много ясна представа  :smile1:

Emili

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2069
  • Еми
Re: Записки от кухнята на Емили II
« Отговор #14 -: 10 Ноември 2009, 16:29:30 »
Браво, Пепи, сега и мен подкокороса. Тез почивни дни, май отново швепс ще правя, но от дюли ;D

 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • vladofidera: Търся рецепта за гланциране на месото след изпичането му на скара или фурна
    18 Ноември 2017, 16:32:42
  • vladofidera: Здравейте
    18 Ноември 2017, 16:31:10
  • MilkaA40: MilkaA40
    06 Август 2017, 01:51:27
  • pavlova321: люти чушки
    01 Август 2017, 18:42:54
  • valet: Пилаф ориз с фиде
    06 Юли 2017, 15:19:48
  • hristiana:): Някой има ли грил тиган на Брабантия и доволен ли е съответно?
    03 Юни 2017, 19:05:27
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00
  • Bubi4ka: Fate, определено не бих била чак такава оптимистка...
    14 Ноември 2015, 14:43:37

* Последното от форума

Re: Коледни подаръци от tomislava
[Днес в 11:10:12]


Коледни подаръци от cvetozara123
[15 Декември 2017, 19:05:11 ]


Re: Магазин за обувки от cvetozara123
[15 Декември 2017, 15:51:04 ]


Re: Уреди на марката Miele от cvetozara123
[15 Декември 2017, 15:32:12 ]


Re: Какво да правя? от cvetozara123
[15 Декември 2017, 14:11:20 ]


Уреди на марката Miele от tomislava
[14 Декември 2017, 23:38:23 ]


Какво да правя? от tomislava
[14 Декември 2017, 21:57:14 ]


Магазин за обувки от tomislava
[14 Декември 2017, 19:26:39 ]


Re: Онлайн пазаруване от tomislava
[10 Декември 2017, 12:58:31 ]


Онлайн пазаруване от cvetozara123
[09 Декември 2017, 23:42:24 ]


Re: С какво пържите храната? от cvetozara123
[08 Декември 2017, 16:21:25 ]


С какво пържите храната? от tomislava
[06 Декември 2017, 01:07:15 ]


Re: Магазин за обувки от jeneta
[30 Ноември 2017, 10:21:55 ]


Re: Предколедна почивка от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:18:11 ]


Кредит от кеш кредит? от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:07:15 ]


Коледни формички от tomislava
[30 Ноември 2017, 10:05:44 ]


Re: Магазин за обувки от tomislava
[29 Ноември 2017, 21:59:28 ]


Re: Предколедна почивка от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 21:32:36 ]


Re: Заместител на вредни храни от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 18:17:00 ]


Re: Бърз кредит за ремонт на кухнята от cvetozara123
[29 Ноември 2017, 18:10:06 ]