Дамичка ли е,?................. Да и пратим помощник. Гале, какво си я научила там само на блажно, отиде ни мезето. Я виж моята как си хапва само...... м....в , че й пращят ушите. Другите си пийват скришом, сигурно. Не смеят да се покажат да не им излезе име на .........
От мен по чашка вино за нормализиране на кръвното налягане
Това вярно ли е Ще ме накарате да пропия брей
Само ако ме излъжете - лошо ви се пише
Малко в преносен смисъл беше написаното, но в интерес на истината за тези, които имат ниско кръвно налягане и им изтръпват крайниците е препоръчително по чаша червено вино вечер. За предпочитане домашно Да ,трябва да се обзаложим, дали ще пропиеш вино. Аз например, първата ми чаша вино /бяло/ беше след като навърших 40години. до тогава само питиета под 4 градуса алкохол. Наздраве, опитай
Здравейте,здравейте!!! Я малко и аз в таз темичка Много сте отпуснали редиците тук - не пиете,не ядете...... Весенце,за високото кръвно и аз взимам мерки напоследък Но знам ,че уискито сваля кръвното.Засега не съм пробвала,но ако билките не подействат ще мина на уиски Може пък да помогне
Добър вечер ! Благодаря на Илиянка и Галя за хубавата музика. Веси, както казва народът от трън та на глог..... . Ако на сакаш червено винце за ниско кръвно, ще пиеш уиски и ракия за високо кръвно налягане. .Това е положението. А сега сериозно, ако имаш такъв проблем, не е паницея, но най-лесно е да си хапваш кисело мляко с канела. На една кофичка /хубаво да не е купешко/ слагаш 1 с.л. /равна/ канела. За останалите, които обичат градуса -наздраве !
Гале, музиката е супер. Благодаря, за почерпката - добре поднесена. Мацката , да не е омела останалата? . Нещо, с което може да си пиете приятно винцето, особено след третата чашка , а това за лека нощ.