Привет на всички! Мен ме застреляха в тъмната нощ преди няколко дни и не смея да се обадя, но ви чета редовно сутрин, обед и вечер. Не разваляйте хубавата групичка, че няма от къде да си крадвам чай с коняк, къде печено пиленце и червено винце. Наближават празниците, затягайте редиците и повече тренировки, да не се излагаме.Грипа ни подмина,дерзайте.
Добър вечер! Галя, благодаря за коктейлчето. От мен по чашка вино за нормализиране на кръвното налягане , че да не си го вдигаме по различен начин. Наздраве !
От мен по чашка вино за нормализиране на кръвното налягане
Това вярно ли е Ще ме накарате да пропия брей
Само ако ме излъжете - лошо ви се пише
Малко в преносен смисъл беше написаното, но в интерес на истината за тези, които имат ниско кръвно налягане и им изтръпват крайниците е препоръчително по чаша червено вино вечер. За предпочитане домашно Да ,трябва да се обзаложим, дали ще пропиеш вино. Аз например, първата ми чаша вино /бяло/ беше след като навърших 40години. до тогава само питиета под 4 градуса алкохол. Наздраве, опитай Галя, чудесна музичка за винцето , само мезето малко........ абе по -добре от това да сложим за винцето
« Последна редакция: 23 Ноември 2009, 21:17:45 от ivanp »
Гале, ти си оправно момиче . Пиците, така ухаещи изобщо не ми се опраха . Да вземеш да затегнеш помощника, да почне да ги прави.................. с по голям диаметър . Наздраве и както казва PRADA без градус няма радост. Който не е опитал, той не знае от какво се лишава.