Автор Тема: Да се разходим из кухнята с Petrina - III  (Прочетена 316382 пъти)

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #210 -: 28 Август 2010, 13:18:17 »
Мъфини с овесени ядки и мед



3 / 4 чаена чаша фини  овесени ядки
1 – 2/3 чаена  чаша брашно
2 чаени лъжички бакпулвер
1  – 1 / 2 чаена  лъжица сода
3/4  чаена лъжица  канела
1/2 чаена лъжица  сол
1 / 2 чаена  чаша плюс 2  супени лъжици  мед
1 / 2 чаена чаша кисело мляко
1 / 2 чаена чаша олио
2 яйца

Загрейте фурната на 180 ?. Подгответе  12-чаша с  хартия или намаслете чашките.
В голяма купа, смесват заедно овесените ядки, брашното, бакпулвера, содата, канелата и солтa.
В друга купа, смесете  заедно меда, киселото мляко, олиото и яйца. Изсипете сместа в сухите съставки и разбъркайте , докато само обедините съставките.
Сипете от сместа в чашките. Поръсете отгоре с   овесени ядки , ако желаете.
Печете за 15-18 минути, докато мъфините станат  златисти  или пробвайте за готовността им с клечка за зъби.
Оставете мъфините да се  охладят за5 мин. преди да ги извадите от тавата. Сервирайте топли.
« Последна редакция: 20 Септември 2010, 06:04:17 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #211 -: 28 Август 2010, 13:55:55 »
Овесени бисквити с червена боровинка  и кокос



1 чаена чаша меко масло или маргарин
3/4 чаена чаша кафява захар
2 супени лъжици мед
2 яйца
1 чаена лъжица ванилия
2 чаени чаши брашно
1/4 чаена чаша пшеничени трици
1 чаена лъжица сода
1/2 чаена лъжица сол
1 - 1/2 чаена чаша фини овесени ядки
1 чаена чаша сушена червена боровинка
1 чаена чаша кокосови стърготини



Смесете брашното, содата, солта, пшеничени трици, овесени ядки, боровинката и кокоса.
Разбийте маслото/маргарина/, захарта, яйцето, ванилията, меда.
Прибавете сухите съставки към маслената смес.
Изстудете за 1 час в хладилника.
Загрейте фурната на 180гр. Сипвайте със супена лъжица от сместа върху пекарска хартия/може да оформите топчета който да сплескате отгоре/
Печете за 7-8 мин. Извадете и охладете.
« Последна редакция: 28 Август 2010, 16:48:22 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #212 -: 29 Август 2010, 18:07:47 »
Пиле с гъби




250 грама гъби, нарязани на  половинки
1 голяма  глава лук, нарязан на ситно
1/2 чаена чаша вода
1 /4 чаена чаша сухо червено вино
2 супени лъжици доматено пюре
1/2 чаена лъжичка сол,
1 голяма скилидка чесън, нарязан на ситно
1/2 чаена лъжица  сух розмарин
1/2 чаена лъжица суха мащерка
1/4 чаена лъжичка смлян черен пипер
1 дафинов лист
4 малки пилешки бутчета
1 / 4 чаша вода
2 супени лъжици брашно или царевично нишесте


В дълбок тиган на бавен огън  сложете гъбите  и лука. Прибавя се  1 / 2 чаена чаша вода, виното, доматеното пюре, чесъна, солта, розмарина, мащерката, черният пипер и дафиновият лист. Добавете  пилешки бутчета.
Покрийте и гответе на много ниска температура от 3  до 4 часа.
С помощта на решетъчна лъжица преместете  пилето  и зеленчуци в други съд. Изхвърлете дафиновият  лист. Покритието пиле и зеленчуци за да останат топли.

За соса: В малка тенджера  сложете останалата течност от пилето  добавете около   ?  чаша вода, брашно. Гответе докато се сгъсти соса  като се  разбърква.Подправете ако е необходимо / черен пипер и сол или може да стриете 1/3 кубче пилешки бульон.
 Сложете в чиниите в които ще сервирате пилешкото бутче с гъбите. Сипете по  лъжица от соса върху пилето. По желание, сервирайте с картофено пюре или сварен ориз  и гарнирайте  с магданоз / 4 порции.

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #213 -: 02 Септември 2010, 14:02:05 »
Шоколадови мъфини с овесени ядки



1 чаена чаша фини  овесени ядки
1 чаена чаша кисело мляко
1 / 3 чаена чаша масло, меко
1 / 2 чаена  чаша кафява захар
1 яйце
1 чаена чаша брашно
1 / 4 чаена чаша какао
1 чаена лъжица бакпулвер
1 чаена лъжичка сол
1 / 2 чаена лъжичка сода


Загрейте фурната до 200гр. Намазнете чашките на тавата или поставете хартиени чашки.

В една малка купа, обединете  заедно овесените ядки  и киселото мляко и оставете да  седи за 20 минути.

В голяма купа, обединете  маслото , захарта  и яйцето до пухкавост. Разбъркайте заедно брашното, какаото, бакпулвера, солта и содата  за хляб. Прибавете  брашненатa смес  към маслената  смес като последователно добавите и овесената  смес.

Напълнете 2/3 от подготвените чаши. Печете  за  18-20 минути или докато не забиете дървена клечка в  центъра и не  излезе чиста.

адаптирано от The Great American Рецепти
« Последна редакция: 02 Септември 2010, 14:16:06 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #214 -: 02 Септември 2010, 14:49:01 »
Кафеен-шоколадов кекс



2 яйца
1 чаена лъжица нес кафе, с връх
1/8 чаена чаша гореща вода
1 чаена лъжица ванилия
1- 3/4 чаена чаша брашно + още 1/8 чаена чаша
1 чаена лъжица бакпулвер
1 чаена лъжица сода
1/4  чаена чаша какао
1/2 чаена чаша меко масло/113гр/
1- 1/3   чаена чаша захар
2/3 чаена чаша кисело мляко
1 чаена чаша шоколадов чипс или натрошете тъмен шоколад/ да не е млечен

За глазурата
1/2 чаена чаша течна сладкарска сметана
1/2 чаена чаша шоколадов чипс



Загрейте фурната на 180гр.
Смесете заедно нес кафето и горещата вода.
В отделна купа сместете брашното, какаото, бакпулвера, содата. В друга малка купичка сложете шоколадовия чипс и го поръсете с 1 супена лъжица брашно.
В  друга купа разбийте маслото, На три сипвания прибавете захарта като продължавате да разбивате. Прибавете едно по едно яйцата като разбивате след всяко, прибавете и ванилията.
Прибавете сместа с кафето.
Прибавете  киселото мляко като го сипете на 2 пъти, като редувате с брашнената смес на 3 пъти. Обединете добре. Прибавете и шоколадовия чипс като разбъркате с шпатула.
Изсипете сместа в намаслена и набрашнена форма Печете за 45-50 мин. или  докато не забодете клечка и не я изкарате суха.

За глазурата сложете в малка стъклена купичка сметаната и шоколада и сложете в микровълновата за 1 мин. извадете и разбъркайте. Полейте вече охладения кекс.
« Последна редакция: 20 Септември 2010, 06:05:58 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #215 -: 03 Септември 2010, 13:32:31 »
Доматена супа с червена леща




2 супени лъжици масло
1/4 чаена лъжица кимион, прясно смлян
2 малки сухи червени люти чушки, нарежете на ситно
1 / 3 чаена лъжица кориандър, смлян
Половин глава лук, нарязана на ситно
1 голяма скилидка чесън, ситно нарязана
50 гр. червена леща
400 грама консервирани домати, включително и сока/или около 1 - 3/4 ч.чаша/
500мл. вода
1 кубче зеленчуков бульон
1/2 супена лъжица сладък червен пипер
1 супена лъжица захар
1 / 2 чаена лъжица куркума
сол на вкус
1 / 2 чаена лъжица зърна синап
прясно нарязан магданоз


Загрейте в голям съд масло (на средна температура), след което добавете кимион, червените чушки, кориандъра, чесън и лука, запържете леко, като разбърквате. Добавя се лещата, консервираните домати, червения пипер, водата и кубчето зеленчуков бульон. Доведете до кипене, прибавете захарта, куркумата и солта, след това оставете да къкри за 20-30 минути.
Ако предпочитате супата да е гладка я пасирайте.
В малък тиган, запечете семената , докато не започне да пращат и скачат, след това ги добавете към супата. Тествайте и регулирайте подправките .
Поръсете с прясно нарязан магданоз и сервирайте със заквасена сметана и хляб.
рецептата е от индийската кухня
« Последна редакция: 20 Септември 2010, 06:06:55 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #216 -: 03 Септември 2010, 15:26:11 »


Квадратчета със сладко и ронлив топинг


1 чаена чаша масло, меко /225гр/
1 чаена чаша захар
1 чаена лъжица ванилия
1 яйце
2 чаени чаши пълни брашно
1 бурканче сладко или конфитюр по ваш избор/ боровинки, ягоди, малини/

за поръската:
1 чаена чаша брашно
50гр. студено масло
1/4 чаена чаша захар

Загрейте фурната до 180гр. Намазнете една тава. В голяма купа смесване, масло, захарта и ванилията разбийте на средна скорост, докато сместа из светлее и стане пухкава. Прибавете яйцето. Намалете скоростта на миксера и постепенно прибавете брашното. Сложете масленото тесто в тавата и с пръсти натиснете и изравнете блата. Размажете отгоре сладкото или конфитюра. За поръската:: Комбинирайте всички съставки в малка къпа. С пръсти започнете да роните сместа, докато се образуват трошички. Поръсете равномерно отгоре по всички краища.
Печете за 35-40 минути или докато отгоре стане златисто кафяво. Извадете и охладете напълно. Нарежете на блокчета. Може да се съхраняват в херметически контейнери. 24 блокчета .
източник:sweet kats kitchen
« Последна редакция: 20 Септември 2010, 06:07:37 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #217 -: 04 Септември 2010, 18:26:51 »


Къри нахут

(за 2 -3 порции)

1 чаена лъжичка растително масло
1 малка глава лук, нарязана на ситно или настъргана
1 скилидка чесън, настъргана
1 чаена лъжичка кимион
1 / 2 чаена лъжичка кориандър
1 / 2 чаена лъжичка куркума
1-1/2 чаена лъжица къри
1 чаена лъжичка червен пипер
1/ 4 чаена лъжичка сол
1 чаена чаша сух нахут, / около 220гр.
1 голям домат, нарязан на ситно
1 малък патладжан
1 / 2 чаша вода
1/2 чаена лъжица джинджифил на прах
пресен магданоз


Ако нямате консервиран нахут предварително накиснете във вода сухият нахут за една нощ от 8 до 16 часа в студена вода или в топла така времето за накисване се намаля. Сварете в подсолена вода за 40-50 мни. или до готовността на нахута, докато омекне.
В дълбок тиган на средна топлинна сложете маслото и добавете лука и чесъна . Гответе като разбърквате редовно в продължение на 5 минути. Прибавете патладжана и задушете за 5-10 мин.
Намалете топлинна и добавете кимиона, куркумата, кърито, кориандъра, червеният пипер и солта . Разбъркайте докато подправките не пуснат аромата си. Разбъркайте за 60 секунди, леко засилете топлината и добавете домата, гответе за още 3 минути, като разбърквате редовно. Добавете нахута и водата, разбъркайте докато всичко се съчетае добре. Покрийте с капак и варете в продължение на 10 минути. Трябва леко да къкри.
Добавете накрая джинджифила, разбъркайте за още 30 секунди, поръсете с магданоз и сервирайте със сверен ориз и кисело мляко.
рецептата е адаптирана от индиската кухня
« Последна редакция: 20 Септември 2010, 06:08:54 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #218 -: 05 Септември 2010, 17:39:26 »


Snickerdoodle Blondie

2 - 2 / 3 чаени чаши брашно
2 чаени лъжички бакпулвер
1 чаена лъжичка канела
1/4 чаена лъжичка настъргано или смлянo индийско орехче
1 чаена лъжичка сол
2 чаени чаши кафява захар /може да намалите захарта
1 чаена чаша масло, със стайна температура/225гр.
2 яйца, със стайна температура
1 супена лъжица ванилия

2 супени лъжици захар
2 супени лъжици канела
щипка индийско орехче


Загрейте фурната до 180гр . Леко намазнете тавичка с размери 22х32см. Комбинирайте брашното, бакпулвера, канела, индийско орехче и солта .
В друга голяма купа, разбийте масло и кафявата захар в продължение на 3-5 минути. Добавете яйцата едно по едно, а след това на ванилия, разбийте докато сметта стане гладка.
Прибавете сухите съставки, и смесете добре. Разпределени равномерно в тавичката най-добре с намазнена шпатула или с ръце.
Комбинирайте захарта, канелата и индийското орехче и в малка купа. Равномерно поръсете отгоре със сместа от канела и захар върху горната част на тесто.Печете за 25-30 минути. Охладете преди да нарежете. / 20-24 парчета
източник:The Crepes of Wrath

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #219 -: 05 Септември 2010, 20:11:04 »
Салата с киноа, печена червена чушка, патладжан и сирене



120гр. киноа, суха
3 чаени чаши вода
2 печени червени чушки
1 малкък патладжан
100гр меко сирене
2 чаени лъжици сушен риган
сол, прясно смлян черен пипер
1/4 чаена чаша нарязан на ситно пресен магданоз
1 лимон
1 супена лъжица зехтин



Сложете водата и киноата в дълбок съд прибавете 1/ 2 чаена лъжица сол, и доведете до кипене. Оставете да къкря за около 15 минути. Прехвърлете киноата в друга купа като отцедите от излишната вода. Оставете да се охлади.
През времето докато киноата къкри, нарежете червените чушки на лентички. Разрежете патладжана на две и изчистете с лъжица семките, като изълбаете. Нарежете и патладжана на лентички. Задушете патладжана в малко зехтин.
В салатена купа смесете охладената киноа, червените чушки, патладжана, добавете подправките - сушеният риган, сол, черен пипер и магданоз, разбъркайте. Изстискайте лимона /като подложите с ръка отдолу за да не паднат семките на лимона/ прибавете зехтина и разбъркайте отново. Най- накрая прибавете сиренето. Може да охладите салатата в хладилника за 30 мин.
« Последна редакция: 20 Септември 2010, 06:09:52 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #220 -: 06 Септември 2010, 07:01:46 »
Запеканка с киноа, сирене и домат



150 гр киноа
3 чаени чаши вода
1/2 чаена лъжица сол
2 яйца
200гр. сирене тофу
70 гр. Камембер/ или друго меко сирене
и твърдо сирене по ваш избор/ при мене кашкавал
1 домат
сол и черен пипер на вкус




Сложете водата и киноата в дълбок съд прибавете 1/ 2 чаена лъжица сол, и доведете до кипене. Оставете да къкря за около 15 минути.

Докато киноата къкри разбийте яйцата в дълбока купа, натрошете сиренето тофу и прибавете към разбитите яйца. Прибавете вече сварената и отцедена киноа към яйцата и сиренето тофу, подправете със сол и пипер, тествайте на вкус. Изсипете сместа в съд за печене. Отгоре покрийте със резенчета камембер, върху камембера сложете резенчета домат и върху домата настържете твърдото сирене. Печете в загряла фурна за 15-17 мин. или докато сиренето отгоре се разтопи и започне леко да хваща кафеникав загар.
Сервирайте веднага.
« Последна редакция: 06 Септември 2010, 16:44:41 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #221 -: 09 Септември 2010, 19:57:22 »


Какаови мъфини с кафе

1/2 чаена чаша масло, меко
1 яйце
1 чаена чаша захар
1 чаена лъжица ванилия
1 -1/2 чаена чаша брашно
1 чаена лъжица сода
щипка сол
1/2 чаена чаша какао
1/2 чаена чаша кисело мляко
1/3 чаена чаша силно кафе


Разбиваме маслото със захарта, прибавяме яйцето и ванилията.

Отделно смесваме брашното, содата, солта, какаото.

Прибавяме сухите съставки на части заедно с киселото мляко и кафето на части към яйчената смес.

Загряваме фурната на 180гр. запълваме купичките за мъфините с 2/3 от сместа и печем за 20-25мин. или до готовност.

12бр.
За глазурата експериментирах и я правих на око с течна сладкарска сметана/ около 3/4 чаена чаша/ и пакет пудра захар от 1 кг/ не ми отиде целия пакет/. Трябва сместа да стане плътна .
« Последна редакция: 09 Септември 2010, 20:06:26 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #222 -: 11 Септември 2010, 13:09:41 »
Галет с праскови



за тестото  на този вид селски пай съм използвала тази рецепта
180грама брашно
110 грама масло
50 грама захар
1 яйце

2 праскови
1/2 чаена лъжица  канела
1 супена лъжица захар
допълнителна захар за наръсване
1 супена лъжица мед и много малко прясно мляко  за намазване на  сладкиша



 Поставете брашно и  масло в купа.
Сместете  с пръсти или с миксер докато  разроните  сместа  и стане като галета/ на трошички/.
Добавете яйцето и захарта и оформете тестото. Оформете от тестото една топка(може да разделите на четири равни части и да оформите четири малки галета)  поставете в купа, покрийте с найлоново фолио и приберете в хладилника за 1 часа.
Смесете канелата  и една супена лъжица захар заедно в малка купа.
Подгответе прасковките като ги нарежете на равни парчета.
Загрейте фурната на 180гр.
Застелете плота с пекарска хартия и поръсете хартията с брашно. Извадете тестото и разточете, като се стараете да разточите в кръг.
Подредете резенчета праскови в кръга като оставите поне 3-4 см.  в края за загръщане на тестото.
Поръсете отгоре прасковите със сместа от канела и захар.
Прегънете тестото навътре към центъра.
Сложете в чашка 1 супена лъжица мед и много малко прясно мляко и стоплете в микровълновата, С четка намажете сладкиша
( плодовете и  тестото по краищата), поръсете с захар.
Преместете внимателно пекарската хартия ( може да подпъхнете по голяма гъска с която да преместите  вече оформения галет) в тавата и сложете във фурната.
Печете  в продължение на 25 минути или до златисто.
Страхотен плодов десерт с хрупкава коричка.
« Последна редакция: 18 Септември 2010, 06:02:04 от petrina »

petrina

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 2638
  • обичащ ли - и невъзможното става възможно
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #223 -: 11 Септември 2010, 13:46:43 »
Салца с авокадо и манго



1 манго, не много меко , обелено, без костилка, нарязано на кубчета
1 голямо авокадо, обелено, без костилка, нарязано на кубчета
1 средна глава червен лук, или половин голяма,   нарязана на много ситно
няколко капки Табаско или 1 люта червена чушка, изчистена от семената и нарязана на ситно.
2 супени лъжици  нарязан на ситно магданоз 
1 лайм,
Сол на вкус

Смесете всички съставки в  купа. Изстискайте сока на лайма и подправете на вкус със сол. Може да приберете в хладилника за 2 часа преди да сервирате.
Подходящо е за гарнитука към риба, морски дарове и пилешко.

Yoli

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 3451
Re: Да се разходим из кухнята с Petrina - III
« Отговор #224 -: 12 Септември 2010, 18:28:59 »
 :clapping: :clapping:

Прекрасни са новите ти вкусотийки. Очите ми останаха. Страхотно е всичко,страхотно !!!  :air_kiss:

 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • MilkaA40: MilkaA40
    06 Август 2017, 01:51:27
  • pavlova321: люти чушки
    01 Август 2017, 18:42:54
  • valet: Пилаф ориз с фиде
    06 Юли 2017, 15:19:48
  • hristiana:): Някой има ли грил тиган на Брабантия и доволен ли е съответно?
    03 Юни 2017, 19:05:27
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00
  • Bubi4ka: Fate, определено не бих била чак такава оптимистка...
    14 Ноември 2015, 14:43:37
  • FATE: Имах предвид готварската част от форума. Другата съм я прескачала, уви, за това и не съм в крак с новостите. За съжаление откривам, че новите шефове не се справят добре и всичко се забатачва май, май...Оптимистично очаквам нещата да се подобрят !!!
    14 Ноември 2015, 00:32:28
  • pep-4o: Явно не всичко четеш, Фейт :)
    13 Ноември 2015, 11:45:31

* Последното от форума

Re: Сръбски ресторант от tomislava
[17 Октомври 2017, 14:19:16 ]


Сръбски ресторант от cvetozara123
[16 Октомври 2017, 22:06:47 ]


Бонбони Лакта от ohoboho
[07 Октомври 2017, 04:25:33 ]


Re: От величието на Рила до спокойствието на Родопите.... от cvetozara123
[28 Септември 2017, 22:20:03 ]


Re: Ремонт от cvetozara123
[28 Септември 2017, 11:21:50 ]


Re: GPS устройство диверсант? от tomislava
[27 Септември 2017, 22:17:57 ]


Re: Дрехи втора употреба от tomislava
[24 Септември 2017, 17:26:02 ]


Re: От величието на Рила до спокойствието на Родопите.... от tomislava
[23 Септември 2017, 09:17:08 ]


Re: От величието на Рила до спокойствието на Родопите.... от cvetozara123
[22 Септември 2017, 09:38:40 ]


Re: Дрехи втора употреба от cvetozara123
[22 Септември 2017, 09:36:01 ]


Дрехи втора употреба от tomislava
[21 Септември 2017, 10:45:59 ]


Re: Мнението Ви за чушкопека от tomislava
[19 Септември 2017, 08:37:01 ]


Re: Бебешка количка за близначета? от cvetozara123
[19 Септември 2017, 08:12:01 ]


Бебешка количка за близначета? от tomislava
[18 Септември 2017, 17:34:34 ]


Re: Ремонт от tomislava
[16 Септември 2017, 18:54:01 ]


Ремонт от cvetozara123
[15 Септември 2017, 19:17:01 ]


GPS устройство диверсант? от cvetozara123
[15 Септември 2017, 10:27:10 ]


Re: Мнението Ви за чушкопека от cvetozara123
[14 Септември 2017, 11:12:03 ]


Re: Мнението Ви за чушкопека от tomislava
[13 Септември 2017, 18:56:35 ]


Re: Идея за подарък от tomislava
[27 Август 2017, 19:39:04 ]