pep-4o
Шеф - диригент
Гурман
Публикации: 8735
с бръмбари в главата и усмивка на устата
Мими, страхотни фунийки Мария, радвам се, че са ти харесали и аз си донесох тиквички, ще има седмица на тиквичката май felisitty, много апетитно зеленце
Вечерята от снощи:
Печен заек с бира салата от смокини за мен, салати мешани за сие
Mariana, много апетититни фунийки . Днес набързо една картофена запеканка с наденица, а за сладкото ще мисля като се върна. Приятен ден на всички и спорна седмица.
Марианка, салатата е много изкушаваща asmaria77, лешниците са felisitty, много добре изглежда хлебчето Пепи, обожавам смокини със сирена ivanp , аз пък само десерти ще покажа
Торта "Мюсли" на sladka hapka и трицветния кекс на mivis. Благодаря и на двете
Мариана, тези фунийки са страхотни, как ги обичам само, ама няма кой да ми ги направи..... Всъщност и салатата ти с октопод много ми се връзва на пейзажа! Ние ядем само пресни риби - сафрид, чернокоп, барбун,попчета, ватос, калкан....,каквото са хванали рибарите, лошото е, че много бира изпиват тия пущини......
Благодаря, момичета и момче ама и у вас е много примамливо! Веси дай череши! Мария, ама ти на моренце ли си? Искам и аз прясна рибка с биричка...ааааааааааааа
Активен
Мало знать себе цену, нужно еще пользоваться спросом!
Благодаря, момичета и момче ама и у вас е много примамливо! Веси дай череши! Мария, ама ти на моренце ли си? Искам и аз прясна рибка с биричка...ааааааааааааа
Ами, яхвай метлата ...риба и бира има много ! Само слънцето ми идва в повече......