Таня, аз също се ориентирам към тенджерата,но ги няма от една седмица нито в Перник, нито в София-ще чакам!Не знам само как ще бъде на газ, защото мойта печка е с газ?
Честито, със здраве да ползваш. Прочети си сега книжката, ако не си, щото има разни указания, дето ако не спазваш, ще имаш ядове. Тези ги няма там Топла вода - не се налива. Филтъра - разклати добре преди да сложиш. Не я миеш с абразивна част на гъбата, защото ще се надраска пластмасата и Като сменяш филтъра - намазваш цялата кана с меката част на гъбата и оцет, оставяш да постои и изплакваш. Така червеникаво-жълтеникавото по ръба на бялата част /от варовика/ се разлага и почиства.
Пепи благодаря за пожеланията, каната се ползва нон стоп откакто я взехме много съм доволна, край с купуването на минерална вода. Четох аз книжката, ама още преди да я закупим, прочетох подробните ти указания в темата за каните. Много ми помогна в избора, страшна си
Днес продавачка от Т-маркета ми каза, че от централния офис изтеглили всички тенджери от 24см.Отново непочтенно поведение на търговците към потребителите. Предполагам, че са го направили, защото другите съдове се купуват много по-малко.Възможно е въобще да не ги пуснат до края на така наречената им промоция.
Днес продавачка от Т-маркета ми каза, че от централния офис изтеглили всички тенджери от 24см.Отново непочтенно поведение на търговците към потребителите. Предполагам, че са го направили, защото другите съдове се купуват много по-малко.Възможно е въобще да не ги пуснат до края на така наречената им промоция.
Гадове Аз още събирам за такава
Дани, ами тогава тиган си вземи! Весе, колко точки събра?
Хайде и аз да се похваля с най-новата си придобивка - тавичка във форма на сърце. Много съм доволна даже веднага свъртях нещо в нея. А най-щастлива е щерката че е в любимия и цвят - розов
Гадове Аз още събирам за такава
Дани, ами тогава тиган си вземи! Весе, колко точки събра?