Браво, Дими! И да ахкаме и да охкаме, докато изпишем 3 страници със заслужени похвали, видно е, че ставаш все по-добра. Много се радвам, че развиваш таланта си! Продължавай все така! Удоволствието е изцяло наше!
Дими, наистина каквото и да кажем е малко пред невероятния ти талант Златни ръце имаш! Прекланям се! Да знаеш, че си в надпревара единствено с природата, способна да създаде такава роза....
каквото и да кажа ще е малко за твоя голям талант. Искам само да споделя, че винаги когато надникна в твоята темичка настроението ми се покачва на max. Благодаря ти за чудесните неща, които ни предлагаш и за красотата, с която ни ги представяш.
Благодаря, Марияна, ще споделя комплимента ти със съпружето
Мила, Веси,
Трогват ме похвалните ви думи, Тони, Пеполинка Надявам се и занапред темата ми да предизвиква интерес, а тортите - настроение и одобрение! Ще се старая
Изи, Zita, Dove, Teoleo, моята благодарност за милите коментари
Ласкаеш ме, Весе, ... такъв комплимент
Тина, Кокона, благодаря ви за похвалните думи
Но и най-вкусните торти.. омръзват Особено неподходящи за мен и от сума ти време в пости... ето това си заслужаваше :
Пролетни пилешки руладини реших да ги кръстя, няма нищо, че вече е лято
зелена чушка 100мл течна, неовкусена, 36% сметана 1с. л суха супа (Knorr или Maggie)
Филето се обработва леко с чукче за месо, овкусява се със сол, чер пипер.. индийско орехче. Разрязва се на ивици с дебелина около 1,5см, ширина - 3-4см и дължина 17-20см. Репичките - средно големки, се измиват, почистват и въввсяка ивица месо се завива по една. Мъфинените форми се намазняват и в всяка от тях поставя така завито мини-пилешко рулце. кашкавалът се реше на тънки шайби - по една кръгла шайба върху рулце, отгоре маслинка. Пекат се на средна скара, 200-220°С.
През това време се подготвя соса: Чушката се измива, почиства, нарязва на ситничко, задушава с малко мазнинка. Сухата супа се разбърква в сметаната + още толкова количество вода, добавя се към чушката и на умерен огън, с бъркане се вари до сгъстяване.