Pep-4o, благодаря ти за рецептата за пица. Много е трудно да готвиш на злоядо дете. Понякога съм му правила по три яденета и накрая пак филии с масло. Но твоята пица беше одобрена от първия път. Ето доказателство:
Няма начин 6estja..., pep-4o-вите гозби са винаги вкусни! pep-4o, вчера пуснах снимка на "яйца във филийки", но не успях да напиша, че идеята видях от теб... За сметка на това пък успях да прикача две еднакви снимки (не знам как стана), писах на модератор, но никой не ми махна втората грозна снимка от поста... Затова пък филийките бяха много вкусни, благодаря за което!
« Последна редакция: 07 Септември 2009, 19:43:39 от paffbg »
За сметка на това пък успях да прикача две еднакви снимки (не знам как стана), писах на модератор, но никой не ми махна втората грозна снимка от поста...
сигурно са били гладни и са се облизвали пред двойните филийки Чудесна закуска, нали
6estja , твоето малко момче ми напомня на моето вече голямо, когато като дребно ядеше филии с масло или вафли. Може и в обратния порядък. До толкова, че веднъж стигнахме до болница, щото беше спрял да яде за 3 дни След което брах голям срам, че фризера ми пълен, ние с баща му сме чревоугодници, а детето ни гладно Добре, че растат. Сега не яде всичко, но пък яде много
сигурно са били гладни и са се облизвали пред двойните филийки Чудесна закуска, нали
Утре смятам да им покажа снимки на "Пиле Галерия" или на "Пилешка фантазия" и да си спестя мандахерцането из кухнята... Иначе закуската е супер, да... Както за закуска, така и за закуско-обяд
« Последна редакция: 07 Септември 2009, 21:06:24 от paffbg »