Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
31 Юли 2010, 18:16:46

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: С една е зле, нужни са ти две... ала със три?! Бързо стават четири .. « назад напред »
Страници: 1 ... 19 20 [21] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: С една е зле, нужни са ти две... ала със три?! Бързо стават четири ..  (Прочетена 107548 пъти)
pep-4o
Шеф - диригент
Гурман
Публикации: 9463
Перде

моля, моля  air_kiss Радвам се, че го харесахте. Чудесен вариант за плънка  thumbup
Активен

“Най-празният от нашите дни е този, в който не сме се засмели нито веднъж” - Чудомир

Храна за мойте канибали
6estja
Помощник-готвач
Публикации: 397

Pep-4o, благодаря ти за рецептата за пица. Много е трудно да готвиш на злоядо дете. Понякога съм му правила по три яденета и накрая пак филии с масло. Но твоята пица беше одобрена от първия път.  60 flower Kiss Ето доказателство:

* Изображение086.jpg (18.16 KB, 180x240 - видяно 867 пъти.)
Активен

МАГdanos
Чирак
*
Публикации: 0

Няма начин 6estja..., pep-4o-вите гозби са винаги вкусни!  Roll Eyes
pep-4o, вчера пуснах снимка на "яйца във филийки", но не успях да напиша, че идеята видях от теб...
За сметка на това пък успях да прикача две еднакви снимки  laugh (не знам как стана), писах на модератор, но никой
не ми махна втората грозна снимка от поста... hmmm
Затова пък филийките бяха много вкусни, благодаря за което! flower
« Последна редакция: 07 Септември 2009, 19:43:39 от paffbg » Активен
pep-4o
Шеф - диригент
Гурман
Публикации: 9463
Перде

За сметка на това пък успях да прикача две еднакви снимки  laugh (не знам как стана), писах на модератор, но никой
не ми махна втората грозна снимка от поста... hmmm

Roll Eyes Roll Eyes  сигурно са били гладни и са се облизвали пред двойните филийки  smile1 Чудесна закуска, нали  smile1

6estja , твоето малко момче ми напомня на моето вече голямо, когато като дребно ядеше филии с масло или вафли. Може и в обратния порядък.  До толкова, че веднъж стигнахме до болница, щото беше спрял да яде за 3 дни  swoon След което брах голям срам, че фризера ми пълен, ние с баща му сме чревоугодници, а детето ни гладно  laugh laugh
Добре, че растат. Сега не яде всичко, но пък яде много  smile1

Заповядайте в Продължението на темата  flower flower
« Последна редакция: 08 Септември 2009, 19:15:48 от pep-4o » Активен

“Най-празният от нашите дни е този, в който не сме се засмели нито веднъж” - Чудомир

Храна за мойте канибали
МАГdanos
Чирак
*
Публикации: 0

Пепи, thumbup
Цитат
сигурно са били гладни и са се облизвали пред двойните филийки Чудесна закуска, нали
Утре смятам да им покажа снимки на "Пиле Галерия" или на "Пилешка фантазия" и да си спестя мандахерцането
из кухнята... laugh
Иначе закуската е супер, да... Както за закуска, така и за закуско-обяд Grin thumbup
« Последна редакция: 07 Септември 2009, 21:06:24 от paffbg » Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: С една е зле, нужни са ти две... ала със три?! Бързо стават четири .. « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio