Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
18 Март 2010, 16:44:00

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! Рецепти Гответе с нас От моята кухня Тема: Ahoj от Чехия и natalyna « назад напред »
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Ahoj от Чехия и natalyna  (Прочетена 238080 пъти)
« Отговор #255 -: 25 Март 2009, 10:12:31 »
eli4ka
Гурман
Публикации: 1251

Нат, air_kiss
Знаех си аз,че са страхотни сладки - ето ти даде доказателството yahoo
Активен
« Отговор #256 -: 30 Март 2009, 13:52:10 »
hgirl
Помощник-готвач
Публикации: 494

Ел. поща
Наталина, идвам с благодарност за лимоновия чийзкейк. Голяма вкусотия! Много ни хареса. Разрезът не е много равен, защото още топъл го рязахме.....
Активен
« Отговор #257 -: 31 Март 2009, 14:48:23 »
natalyna
Шеф - диригент
Гурман
Публикации: 1620
Първа флейта и втора цигулка

hgirl, радвам се, че Лимоновия чийзкейк ви е харесал!  Kiss Изглежда умопомрачиелно вкусно! thumbup
Активен

www.natalyna.multiply.com

Мили потребители, преди да пуснете рецепта, преди да зададете въпрос, прочетете Правилата на форума и Важните съобщения - те са писани за Вашето удобство и по-лесно ориентиране!
« Отговор #258 -: 03 Април 2009, 14:14:49 »
irena
Чирак
*
Публикации: 31

Natalinche, огромно БЛАГОДАРЯ за споделената рецепта  Kiss . Виенските кифли са страхотни, направих 2 дози с мармалад и нутела  smile1
Имам само едно въпросче - оставих 5-6 бр от вчера за днеска и ми се струват малко  по-твърди от вчера нищо че бяха в найлонова торбичка...мисля си дали не съм месила тестото малко по-твърдо или това е нормално?

Активен

« Отговор #259 -: 03 Април 2009, 14:24:16 »
natalyna
Шеф - диригент
Гурман

Мммм, Ирен изглеждат много вкусно! air_kiss
Ти с масло ли ги прави? Ако да, май е от това (защото и други момичета се оплакаха). Само веднъж ми станаха така, когато ги замесих с масло и ги бях оставила за малко по-дълго във фурната. Иначе аз ги изчаквам да изстинат и ги слагам във фризера(замразителя). Преди ядене пускам за минутка в микровълновата печка - стават си мекички и все едно са току-що опечени. smile1
Активен

Мили потребители, преди да пуснете рецепта, преди да зададете въпрос, прочетете Правилата на форума и Важните съобщения - те са писани за Вашето удобство и по-лесно ориентиране!
« Отговор #260 -: 03 Април 2009, 19:44:13 »
irena
Чирак
*
Публикации: 31

Мммм, Ирен изглеждат много вкусно! air_kiss
Ти с масло ли ги прави? Ако да, май е от това (защото и други момичета се оплакаха). Само веднъж ми станаха така, когато ги замесих с масло и ги бях оставила за малко по-дълго във фурната. Иначе аз ги изчаквам да изстинат и ги слагам във фризера(замразителя). Преди ядене пускам за минутка в микровълновата печка - стават си мекички и все едно са току-що опечени. smile1

Nati, az mesih s margarin "Kaliakra kulinaren", spored men moje i da sym gi prepekla....za moiata furna ustanovih che 170 C sa malko t.e slojih gi na tolkova no minaha 10 min a te bqha dalech ot gotovi. Zatova uvelichih temperaturata na 200 C, kakto si peka i drugite kifli po princip. Sledvashiqt pyt mislq da probvam s olio poneje v drugite recepti vinagi polzvam olio a namazvam s margarin ot gore dokato sa topli oshte...Ako ne mikro-to vyrshi strahotna rabota  smile1
Активен

« Отговор #261 -: 04 Април 2009, 13:07:09 »
sugar_geri
Чирак
*
Публикации: 22

Natalyna, едно голямо БЛАГОДАРЯ за прекрасната рецепта за "Щрудел". Днес го направих и всички много го харесахме, много вкусен и лек десерт. Още веднъж - благодаря.   give_rose  give_rose   give_rose
Ето и малко снимки (не стана точно като на твоите снимки, но още се уча  Roll Eyes ) :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215217&pid=11417589
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215217&pid=11417590
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215217&pid=11417591
   smile1 
Активен

"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everyhwere." - Tim McGraw

А това са моите вкусотиики:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215217
« Отговор #262 -: 09 Април 2009, 22:14:20 »
petty
Главен Готвач
Публикации: 707
chocoholic

Наталина, ето го и моят Лимонов чийзкейк. Каних му се цяла седмица и накрая сколасах да го направя. Много вкусен!  Kiss

Редактирам се да добавя - подложката я направих с половината от продуктите, както ти беше споменала в един друг форум, за да не става много дебела. Е, моята пък стана прекалено тънка - едва разстелих тестото по тавата. Май цялата доза все пак е по-добре.

* aaaa.jpg (27.33 KB, 576x461 - видяно 123 пъти.)
« Последна редакция: 10 Април 2009, 11:21:25 от petty » Активен
« Отговор #263 -: 10 Април 2009, 07:28:16 »
natalyna
Шеф - диригент
Гурман

sugar_geri, щрудела изглежда чудесно, а по-важното е, чеви е харесал на вкус! Аз много я харесвам тази рецепта! Kiss

Петя, мммммм....лимонов чийзкейк! Прекрасно изглежда!  thumbup air_kiss
Активен

« Отговор #264 -: 04 Май 2009, 14:06:09 »
mini
Калфа
**
Публикации: 218

Ел. поща
Sad natalyna, хелп
реших да правя торта Рафаело, запасих се с продукти и сега като тръгнах да правя крема се оказа, че млякото ми е неподсладено  Cry
замина ми и маслото и всичко, има ли спасение от ситуацията или да ходя за нови продукти  swoon
ако разтопя в малко прясно мляко един бял шоколад и добавя, дали няма да се получи  Cry
Активен

Почивай в мир, лелче!!! 02.07.59-27.03.07
« Отговор #265 -: 04 Май 2009, 15:18:38 »
natalyna
Шеф - диригент
Гурман

Здравей!

Кофти ситуация... Аз бих сложила да сваря сместа (на бавен огън) и директно бих добавила шоколада и още пудра захар. МОже да сложиш и малко разтворено нишесте за да се сгъсти. Е няма да стане същото, но мисля, че ще е вкусно.

Успех и пиши как е станало и какво си направила!
Активен

« Отговор #266 -: 04 Май 2009, 20:11:16 »
mini
Калфа
**
Публикации: 218

Ел. поща
ами аз след като стоях и мислих с моя изперкал кърмачески акъл все пак реших, че това което го няма в неподсладеното мляко е захарта и реших да пробвам да добавям и така лъжица по лъжица в робота заминаха към 2 ч.чаши и долу горе се получи сместта, или поне беше доста близко до сместта на бонбоните Рафаело, които съм правила преди по твоята рецепта
та докарах аз някакъв що годе приличен вид, другия път ще се постарая повече
а на теб сърдечно благодаря, че се отзова и двойно повече за хубавата рецепта  kiss3 girl_in_love thankyou
плодовете вътре са банан и черешки от компот, със сока от който напоих блата
ягодките са топнати в бял шоколад и оваляни в стърготини
разрез вдругиден, че я правя за именния ден на многото именници у нас /дядо,татко и сестра ми/
Весели празници и хубави моменти от нас  Kiss

* DSC_0284.jpg (82.03 KB, 400x265 - видяно 1853 пъти.)

* DSC_0285.jpg (82.76 KB, 400x265 - видяно 1846 пъти.)
Активен

Почивай в мир, лелче!!! 02.07.59-27.03.07
« Отговор #267 -: 20 Май 2009, 22:15:38 »
nick
Чирак
*
Публикации: 1

Здравейте, може би е необичайно мъж да пише в този форум , но и това се случи  Roll Eyes. Работя в един хотел и ще имаме много гости от Чехия, затова решихме да включим в менюто ястия популярни в тази страна. Имам една молба към всички вас - трябват ми най-популярните чешки рецепти във всяка една категория: супи, салати, предястия, аламинути, основни (тук може да ми помогнете  с повече предложения) и т.н.. Решили сме да включим по едно ястие във всяка категория и засега си избрах няколко от предложените от вас, но за да не объркам ми е необходима вашата помощ. Надявам се главният готвач да не оцапа нещата след като му връча списъчето  smile1!
Активен
« Отговор #268 -: 21 Май 2009, 09:01:11 »
natalyna
Шеф - диригент
Гурман

Здравейте, може би е необичайно мъж да пише в този форум , но и това се случи  Roll Eyes. Работя в един хотел и ще имаме много гости от Чехия, затова решихме да включим в менюто ястия популярни в тази страна. Имам една молба към всички вас - трябват ми най-популярните чешки рецепти във всяка една категория: супи, салати, предястия, аламинути, основни (тук може да ми помогнете  с повече предложения) и т.н.. Решили сме да включим по едно ястие във всяка категория и засега си избрах няколко от предложените от вас, но за да не объркам ми е необходима вашата помощ. Надявам се главният готвач да не оцапа нещата след като му връча списъчето  smile1!

nick, отговорих Ви на лични!

mini, чудна е станала тортата - добре си се справила въпреки перипетиите!
Активен

« Отговор #269 -: 30 Юли 2009, 14:07:33 »
vesela_baby
Чирак
*
Публикации: 20
Vanilla

WWW Ел. поща
Правих фалшивия Бейлис-страхотен е,вкъщи много го харесаха и питат за още!И много върви с торта  smile1 .Благодаря за рецептата,обрах овациите с нея  thumbup
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! Рецепти Гответе с нас От моята кухня Тема: Ahoj от Чехия и natalyna « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio