Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
20 Март 2010, 18:55:28

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! Рецепти Гответе с нас От моята кухня Тема: Ahoj от Чехия и natalyna « назад напред »
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Ahoj от Чехия и natalyna  (Прочетена 238573 пъти)
« Отговор #240 -: 30 Януари 2009, 19:04:16 »
ТАНЯ_70
Главен Готвач
Публикации: 683

Мила Наталина,  air_kiss искам да ти благодаря за чудесната рецепта на торта Рафаело.Толкова е вкусна, че моите хора искат пак да я направя в скоро време..Лесна е и много бързо се прави.
Искам да ти благодаря и за Линцеровите сладки, които направих за Коледа, също много, много вкусни.
Хвърлила съм око и на Виенските кифлички и ще ги правя някой ден.
Още веднъж, благодаря! flower
Активен

« Отговор #241 -: 30 Януари 2009, 20:45:36 »
natalyna
Шеф - диригент
Гурман
Публикации: 1621
Първа флейта и втора цигулка

Ммм, Таня тортата изглежда разкошно! Радвам се, че ви е харесала, както и линцерите! thumbup

Няма да сбъркаш с кифличките, наистина са лесни и вкусни! air_kiss
Активен

www.natalyna.multiply.com

Мили потребители, преди да пуснете рецепта, преди да зададете въпрос, прочетете Правилата на форума и Важните съобщения - те са писани за Вашето удобство и по-лесно ориентиране!
« Отговор #242 -: 12 Февруари 2009, 22:17:50 »
maksimalistkata
Главен Готвач
Публикации: 773
главен сладкар

Ел. поща
 air_kiss Мила Наталина идвам с благодарност за твоя аристократичен сладкиш ,аз го направих с тиква и стафиди и дозата за тестото наполовина , много вкусно е и от цялото фемили се възприе с възторг  :air_kiss

Активен
« Отговор #243 -: 13 Февруари 2009, 16:48:30 »
natalyna
Шеф - диригент
Гурман

Ах Макси Grin, изглежда страхотно апетитно!
Много обичам тиква, но тук е много трудно да се намери вкусна тиква. Дори опитах една година да си засея, но пак стана малка, безвкусна и една такава зелена.

Браво, чудесна модификация на рецептата - направо си направила тиквен пай! thumbup Kiss
Активен

Мили потребители, преди да пуснете рецепта, преди да зададете въпрос, прочетете Правилата на форума и Важните съобщения - те са писани за Вашето удобство и по-лесно ориентиране!
« Отговор #244 -: 13 Февруари 2009, 16:55:04 »
radostd
Чирак
*
Публикации: 41

Ел. поща
Наталина, благодаря за Линцерови сладки . Много вкусни се получиха. Направих ги във форма на сърца, но не ги слепих, защото ми се получиха по-дебелички. Прекрасен вкус!
Активен
« Отговор #245 -: 13 Февруари 2009, 17:00:32 »
natalyna
Шеф - диригент
Гурман

О, радвам се,че ти харесват! smile1
Слепи поне няколко с червено сладко - чудни валентинки ще станат, макар и дебели! Grin
Активен

« Отговор #246 -: 13 Февруари 2009, 18:38:37 »
Ванчето
Главен Готвач
Публикации: 897

WWW Ел. поща
Наталинка,благодаря ти за рецептата за вкусните Виенски кифли. Kiss
Домашните много ги харесаха. thumbup

Активен
« Отговор #247 -: 14 Февруари 2009, 09:39:44 »
natalyna
Шеф - диригент
Гурман

Ванче, много апетитно изглеждат! thumbup Радвам се, че са се харесали! Kiss
Активен

« Отговор #248 -: 21 Февруари 2009, 17:31:30 »
пеполина
Гурман
Публикации: 2641

Ел. поща

Нат здравей миличка. Идвам и аз , за да ти благодаря за невероятно вкусните и мекички Виенски кифли. Направих две дози, като им сложих мармалад, едните са по - малки, а другите по - големи. Но и големите и малките са много сполучливи и вкусни. Просто исках да видя как ще се получат различните големини, но съм очарована и от двете.

Благодаря ти Нат Kiss

* DSC00697-640x480.jpg (44.93 KB, 640x480 - видяно 111 пъти.)

* DSC00700-640x480.jpg (94.14 KB, 640x480 - видяно 115 пъти.)
Активен

« Отговор #249 -: 22 Февруари 2009, 14:10:13 »
natalyna
Шеф - диригент
Гурман

О, Пеполинка, кифличките изглеждат умопомрачаващо! thumbup

Добре че, току що извадих от фурната двойна доза (ние си ги харесваме без пълнеж) и чакам да изстинат и да ги замразя за закуска на децата и мъжа ми през седмицата! Tongue

« Последна редакция: 22 Февруари 2009, 14:12:09 от natalyna » Активен

« Отговор #250 -: 02 Март 2009, 10:18:50 »
gaby_s
Модератор
Гурман
Публикации: 1382

И аз пристигам с кифлички ...

Нат, air_kiss много нежни и вкусни са ! Благодаря ти  air_kiss  !

Активен

« Отговор #251 -: 03 Март 2009, 19:05:20 »
gaby_s
Модератор
Гурман
Публикации: 1382

Нат,направих една малка репетиция за Великден с твоя Чешки козунак . Следващия път ще се постарая повече при сплитането  smile1 Лесно се правят плитките,но аз нещо ги позагубих при печенето.Козунака е невероятно вкусен...Чака се да изтине ли...та у дома кой ще вържеш да чака  Grin

Активен

« Отговор #252 -: 06 Март 2009, 15:11:21 »
kostilq
Главен Готвач
Публикации: 682
Vicky

Наталинка идвам да ти Благодаря за рецептата за Лимоновия чийзкейк
Превъзходен вкус  flower

* lemon cheese cake.jpg (125.01 KB, 475x400 - видяно 122 пъти.)
Активен

« Отговор #253 -: 23 Март 2009, 12:33:40 »
eli4ka
Гурман
Публикации: 1251

Наталка,благодаря за Линцеровите сладки air_kiss Правя ги за стотен път и винаги стават чудни.Този път по желание на снаха ми,за погачата на племенницата.И да знаеш,че се представихме повече от добре thumbup
Жива и здрава да си,мила.
Активен
« Отговор #254 -: 24 Март 2009, 17:37:26 »
natalyna
Шеф - диригент
Гурман

Габи все забравям да ти благодаря че си се добверила на рецептите ми! И кифличките и козунака изглеждат разкошно! Kiss

kostilq, чийзкейка изглежда превъзходно! air_kiss Отдавна не съм го правила, трябва да го спретна тези дни! smile1

eli4ka, радвам се, че сладките ви харесват и сте се представили добре! Сега да ти кажа в тази връзка какво ми се случи. Бях направила за Коледа 4 дози от тях и половината ги намазах и изядохме. Другата половина замразих, обаче съм забравила на едно място в килера една малка кутия от обувки, обвита с алуминиево фолио около 20 ненамазани сладки. И преди седмица идва малкия и дъвчи ненамазана сладка и аз се учудих, защото той не може да отвори фризера. а той нашия си взел столчето до килера и търсел нещо сладко и попаднал на кутията. В първия момент се изплаших и си викам сигурно са мухлясали или нещо. Вярвай ми нищо им няма - това са 3 месеца! Направо останах с отворена уста!
Активен

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! Рецепти Гответе с нас От моята кухня Тема: Ahoj от Чехия и natalyna « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio