Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
14 Март 2010, 20:01:59

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! Рецепти Гответе с нас От моята кухня Тема: Лесно и вкусно с Ванчето-авторска тема « назад напред »
Страници: 1 ... 10 11 [12] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Лесно и вкусно с Ванчето-авторска тема  (Прочетена 122988 пъти)
« Отговор #165 -: 30 Декември 2009, 19:53:34 »
Ванчето
Главен Готвач
Публикации: 888

WWW Ел. поща
Фен,привет! air_kiss
Радват ме думите ти -много мило. blush2 Благодаря. 60
Аз правя пилешки крилца,като ги поставям в тавата с малко водичка,мазнина,сол,черен пипер и под фолио.Като поврат махам фолиото и запичам.

Весели празници. santa drunk smile1
Активен
« Отговор #166 -: 31 Декември 2009, 00:56:30 »
Фен
Чирак
*
Публикации: 5

Благодаря за бързия отговор! Преди това набъркочих горчица, соев сос, чесън и лук, омазах с тях крилцата, сол, червен пипер и ги оставих в хладилника. Утре ще ги пека. swoon
Ииии, ама се сети откъде се знаЙм, а? yes4
Весели празници на всички!
Активен
« Отговор #167 -: 31 Декември 2009, 11:44:38 »
Ванчето
Главен Готвач

WWW Ел. поща
Благодаря за бързия отговор!

Моля !  60
Активен
« Отговор #168 -: 18 Януари 2010, 12:41:03 »
Фен
Чирак
*

Току що направих баничката от първа страница. Сега я пека. Вярвайте, за моята личност това е предизвикателство. Обзет съм от дързост и дръзновение! Стискайте  ми палци.  wink3
Активен
« Отговор #169 -: 18 Януари 2010, 18:20:17 »
Ванчето
Главен Готвач

WWW Ел. поща
Стискаме палци! thumbup smile1
Активен
« Отговор #170 -: 18 Януари 2010, 21:46:51 »
Фен
Чирак
*

Угрижен съм. Стана вкусна. Но не се наду. Имам и снимка, ама срам- до половината на тавата, все едно...абе, не баш палачинка, ама... no
Изядохме я.
Активен
« Отговор #171 -: 19 Януари 2010, 21:49:55 »
Ванчето
Главен Готвач

WWW Ел. поща
Е,лоша работа... SadНадявах се да стане сполучлива. Cry

Майка ми прави друг вид баница- ръсва малко олио на тавата,реди на ветрило корите,между тях само натрошено сирене.Най-отгоре залива предварително нарязаната баница със смес от 4-5 яйца,1/2 к.ч. олио и 0.5 л газирана вода.После обръща тавата на купички и оставя да изтине.
И аз я правя.Става страхотна.Опитай! thumbup  smile1
Активен
« Отговор #172 -: 19 Януари 2010, 22:32:25 »
petty
Главен Готвач
Публикации: 705
chocoholic

Ванче, как ги реди на ветрило? Мен такива обърнати баници много ми харесват, така че ако може повече инфо за тази рецепта? А кисело мляко няма ли?
Активен
« Отговор #173 -: 19 Януари 2010, 22:45:55 »
Фен
Чирак
*

Леле Ванче, аз не исках така да излезе, все едно в рецептата е причината. В никакъв случай!
Изпълнителното звено е слабо. Знам, че за всички владеещи изкуството на готвенето звучи нелепо и странно да объркаш толкова ясна рецепта, но аз го мога, вярвайте, мога го!  sorry Обаче колко съм мераклия и упорит. Пак ще пробвам и другата ще пробвам. Ама много вкусничка беше и тази, макар външно да го докарваше на пицата на Дянков.  wink3 Утре ще я покажа на снимка.

Туй то. blush
« Последна редакция: 20 Януари 2010, 10:04:50 от Фен » Активен
« Отговор #174 -: 22 Януари 2010, 21:19:11 »
Ванчето
Главен Готвач

WWW Ел. поща
Фен-чо 60,баницата ти изглежда страхотно! Браво. smile1 chef

Ванче, как ги реди на ветрило? Мен такива обърнати баници много ми харесват, така че ако може повече инфо за тази рецепта? А кисело мляко няма ли?

Пети, хващам с пръсти кората и нагъвам както едно време си правехме хартиено ветрило.Само ,че по-халтаво и хич не се старая.
И редя 4-5 такива кори на 1 ред,после кръстосвам 2-я ред и така докато свършат корите,като си оставям една цяла да покрия отгоре.И няма кисело мляко.Само сирене между корите и отгоре яйчената смес.

Успех ! 60

Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! Рецепти Гответе с нас От моята кухня Тема: Лесно и вкусно с Ванчето-авторска тема « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio