Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
17 Март 2010, 09:09:03

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! Рецепти Готвим стъпка по стъпка (Модератор: sladka hapka) Тема: Панирани палачинки « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Панирани палачинки  (Прочетена 5155 пъти)
« -: 10 Март 2008, 14:37:25 »
viki_ig
Чирак
*
Публикации: 3

Ел. поща
Здравейте момичета!Пиша за първи път,но ви чета отдавна и ви се възхищавам на ястията които приготвяте... Ето моята рецепта за Панирани палачинки. Надявам се да ви хареса:

Продукти : ( по желание)
Пилешки гърди
Гъби
Кисели краставички
Топено сирене
Палачинки  ( аз взех готови)
Яйца
Брашно
сол на вкус

Приготвяне:

1. Сварените гъби и пилешки гърди нарязваме на ситно. Към тях добавяме нарязани на ситно кисели краставички. Слагаме 2-3 лъжици топено сирене и всичко омесваме добре...

2. Слагаме получената смес в средата на 1  палачинка...

Технологията за завиване е следната :

3. Вече готовата палачинка потапяме внимателни първо в яйце , после в брашно и после пак в яйце и пържим...

4. Ето и крайния резултат :

Надявам се да съм ви била полезна...Сложих снимки по скоро заради технологията на завиване не толкова заради рецептата понеже всеки може да си ги напълни с каквото си пожелае...Стават чудестни и с кайма...

thumbup

« Последна редакция: 10 Март 2008, 16:02:42 от viki_ig » Активен
« Отговор #1 -: 10 Март 2008, 17:21:27 »
пеполина
Гурман
Публикации: 2637

Ел. поща
viki_ig, добре дошла и се настанявай удобно. Страхотни палачинки си пуснала. Рецептата ми допадна много. Вал беше пуснал нещо подобно, не същото и се получиха невероятни палачинки, облизахме си пръстите. Със сигурност и твоята рецепта ще ни допадне.
Активен

« Отговор #2 -: 10 Март 2008, 18:15:30 »
Леля Ог
Главен Готвач
Публикации: 508

viki-iq,

Много хубава идея и изпълнение. Идеална за моето детенце , което трябва да яде повечко белтъци и разнообразни храни , а е злоядо , придирчиво и ...определено яде с очи (иначе казано ако нещо не е красиво - не кусва). При първа възможност ще реализирам.
« Последна редакция: 10 Март 2008, 18:49:22 от Леля Ог » Активен
« Отговор #3 -: 10 Март 2008, 18:46:16 »
vesela
Гурман
Публикации: 3552

viki_ig,  hi
Преди доста години, гледах по телевизията /май при Звездев/ една китайка ли, японка ли, приготвяше панирани палачинки. Тогава ги направих и си облизахме пръстите. Но не записах рецептата и я забравих.  Не е точно същата, защото имам спомен, че имаше и домати, но непременно ще пробвам твоята, пък и наистина е въпрос на импровизация плънката. С две думи, благодаря, че я сподели с нас air_kiss.
Активен

« Отговор #4 -: 10 Март 2008, 19:14:43 »
viki_ig
Чирак
*
Публикации: 3

Ел. поща
Мерси момичета, радвам се че идеята ви допадна, аз  ги приготвам отдавна с различни плънки,  но досега не съм имала смелост да пусна нещо тук  Roll Eyes Идеята за снимките беше на мъжа ми ,който върви постоянно с фотоапарат до мен...
Активен
« Отговор #5 -: 10 Март 2008, 20:24:46 »
vens
Гурман
Публикации: 1793

viki_ig , чудесно представяне на рецептата . Харесва ми твоята идея за панирани палачинки и непременно ще ги направя.Сигурна съм  , че ще се харесат и у нас.
Активен

« Отговор #6 -: 10 Март 2008, 22:36:49 »
Tara^
Помощник-готвач
Публикации: 294

Наистина стават много хубави и са чудесно предястие и за гости.  thumbup
Аз ги правя само,че със сладка плънка.Задушавам нарязана ябълка с  кафява захар и малко водичка.Слагам и стафиди и една идея ром и канела.Всичко да се карамелизира леко.Поднесени с карамелен топинг,топка сладолед и разбита сметана са чудесен десерт.  smile1
Активен

« Отговор #7 -: 04 Февруари 2009, 10:44:25 »
KUKU_69
Чирак
*
Публикации: 25

Ел. поща
Здравейте! Много ми хареса рецептата за ПАНИРАНИ ПАЛАЧИНКИ.
 Още днес ще я пробвам. wink1
Активен
Страници: [1] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! Рецепти Готвим стъпка по стъпка (Модератор: sladka hapka) Тема: Панирани палачинки « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio