На мен страшно ми харесаха сиренцата Хепи, ама не откривам рецептата. Танита помагай, моля те.
А това не е мое, не знам дали авторката на страницата пише тук. Може да напишеш коментар под снимката и да поискаш рецептата!Танита, искам да ти благодаря за прекрасните меки курабийки с тиква. Аз ги поръсих с тиквени семки и комбинацията се оказа много сполучлива и приятна.
Steny много хубава снимка, а курабийките са много интересни с тиквените семки.
k_ines, Totona, kostilq, aniyon, vens , благодаря ви за коментарите за тортата. Тортата наистина е много вкусна и лесна за направа. Определено ще я правя често, защото много се хареса.
vens чийзкейкът е много вкусен също, правих го за десерт в Деня на благодарността, вместо тиквен пай, който се яде по традиция на тоя ден. Голямата ми дъщеря като видя че слагам тиква в него и веднага се намръщи и каза, че дори няма да го опита. Като видя обаче, че всички казаха колко е вкусен си поиска малко парче, изяде си го и поиска по-голямо
На другия ден я питам какво иска да яде, а тя "Не мога да измисля, защото само снощния чийзкек ми е в главата", а той свърши още вечерта. 

Автор

Активен

.. питката толкова ни се хареса, че днес я повторих