Здравй tanita искам да ти благодаря за страхотната идея "Мъфини пеперудки" правила съм ги стотици пъти но все не остава време за снимки. Всички деца околу мен ги обожават, даже вчера направих две дози за училището на едно комшийче с баготворителна цел, и аз като децата им се радвах колко са хубави и как са накацали пеперудките. Аз само че ги правя с един крем моя измислица, коятро щя споделя с вас, разбивавм един крем да доктор Йоткер за сладкиши и вътре слагам една заквасена сметана, става много лек и бърз крем. Също искам да благодаря за мъфините с сунка и кашкавал, които са станали почти ежедневие вкъщи, на тях имам случайно една снимка.
Здравей Танита, преди извесно време правих твоята питка слънце и мисля че не съм изказала поздравленията си та: горещо благодаря, за първи път правя такъв вид питка - стана мекичка, ухаеща, изядена
Мистела, чудна ти е питката, много красива се е получила!
baiacheva, много се радвам че Мъфините-пеперудки са толкова харесвани, при мен също се радват на голям интерес, когато и да ги направя. Аз също ги първя с крем от пудинг и сметана, хем по-лек, хем по-издръжлив.
мила идвам и при теб да благодаря за твоите Снежни топки. Много са вкусни, а се правят страшно лесно и бързо. Само където излизат малко като бройки, но всичко беше поправено направо с двойна доза. Благодаря ти за страхотните рецепти, с които ни радваш
Благодаря ти Пепи, весели празници и на теб! Аз също направих двойна доза, защото това са любимите сладки на голамята ми дъщеря. Много бързо ги направихме с още два чифта малки ръчички
Tanita, ето ме в твойта темичка. Пиша и се наслаждавам на невероятния вкус на чийзкейк куки. Страхотни са и лесни за приготвени. Нещо не можак да ги докарам с добър търговски вид но важен е вкуса. Моите в къщи ще ги лъхнат за нула време. Благодаря за споделената рецепта!
Поздравления момичета и специално на тебе Танита, вчера направих канеления ти сладкиш. Прекрасен на вкус, лесен и непретенциозен. Записах си рецептите ти за питка "Сланце", козунаци и какво ли още не. Мисля последователно да се изпробват всичките. Благодаря за идеите и продължавай все така. БРАВО!!!
Танита, правих муса за торти с бял шоколад. Страхотен вкус, много ни хареса. Дори съпруга помисли, че има маскарпоне вътре, а той му е голям почитател.
Танитка, правих наскоро по твоята рецепта тази просто прекрасна и на вид и на вкус сладка питка с мед и орехи Благодаря ти Няма питка по твоя рецепта, която да съм правила и да не е станала разкошна