Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
21 Март 2010, 01:48:40

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! Полезно Здравословен начин на живот (Модератори: Mariana G, tanita, sladka hapka, bordovsky) Тема: Здрав дух, здраво тяло... « назад напред »
Страници: 1 ... 4 5 [6] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Здрав дух, здраво тяло...  (Прочетена 20089 пъти)
« Отговор #75 -: 16 Октомври 2008, 09:26:35 »
Emili
Гурман
Публикации: 1664
Еми

За занимания и цени не съм се интересувала, но имам колега, който ходи на йога и мога да го попитам. Имам  20 минутна програма с упражнения. Не е дублирана на български. Ако те интересува - пиши на лични.  smile1
Активен
« Отговор #76 -: 16 Октомври 2008, 09:47:41 »
pepelia6ka
Гурман
Публикации: 1449

Аз се занимавам с йога от десетина години. Първо трябва да се научат асаните с учители, и след това може да се практикуват в къщи. Иначе може да не се правят правилно и ефекта е никакъв. Всъщност с йога не се отслабва/ако това е целта/, а се цели хармония между физическото, духовното и умственото, тя е философия на здравословен начин на живот и духовно равновесие.  Да не се отплесвам....
Активен

Страници: 1 ... 4 5 [6] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! Полезно Здравословен начин на живот (Модератори: Mariana G, tanita, sladka hapka, bordovsky) Тема: Здрав дух, здраво тяло... « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio