Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
21 Март 2010, 12:28:59

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! Полезно Съвети за начинаещи кулинари (Модератори: Mariana G, sladka hapka) Тема: Какво е необходимо за правене и декорация на торти - от А до Я? « назад напред »
Страници: 1 ... 8 9 [10] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Какво е необходимо за правене и декорация на торти - от А до Я?  (Прочетена 33843 пъти)
Pchelica
Чирак
*
Публикации: 5

Благодаря ти, vm!!! Мислех, че има някакъв трик, за да става така равномерно - явно съм грешала. Още веднъж много ти благодаря! flower
Активен
Pchelica
Чирак
*

Направих "Трюфела" и благодарение на вас обраах овациите.  Kiss Наистина е много вкусна торта. Днес се захващам с торта Династия. Никъде обаче не виждам сироп за блата. Затова моля тези, които са я правили за помощ. Сиропирате ли блатовете?
Активен
Yoli
Гурман
Публикации: 2672

Ел. поща
Цитат
Никъде обаче не виждам сироп за блата. Затова моля тези, които са я правили за помощ. Сиропирате ли блатовете?

Блатовете не се сиропират. Направи я точно както е написана рецептата. Успех!  thumbup
Активен

Pchelica
Чирак
*

Благодаря много,Yoli,  flower точно на сглобяването съм.
Активен
ivelinailiewa
Чирак
*
Публикации: 1

Ел. поща
Здравейте, аз съм една аматьорка която без да иска се натъкна на сайта ви и останах изумена. Има страхотни неща. Най вече декорациите на тортите. бих помолила някоя от дамите с по голам опита да напише по подробно как точно правите това с рисуването на  нейлона  и с какво покривате тортата най отгоре преди да сложите рисунката. пробвах но нещо не ми се получи, кажете с коя рецепта е най лесно
Благодаря предварително
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! Полезно Съвети за начинаещи кулинари (Модератори: Mariana G, sladka hapka) Тема: Какво е необходимо за правене и декорация на торти - от А до Я? « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio