vens, цървулките са страхотниии ... браво ! Много ми се иска и на мен да ги направя, обаче не съм сигурна дали ще успея да се справя със самото оформяне на "цървулчето"
Иви , действай смело ! Няма начин да не се справиш .Цървулките стават бързо и са много вкусни.У нас децата държаха да си " обуят " по две цървулчета , а и любимия не остана по - назад от тях . Само аз с моите ограничения си останах " боса " .Е , опитах съвсем мъничко , де...за да се уверя , че са вкусни.
Yoli , Tina-Rina , di_ani , tina dona , благодаря за похвалите . Радвам се , че ви допада идеята и много се надявам рецептата да ви хареса.Плънката търпи импровизации : сиренето може да се замени с извара , но тогава не трябва да се слага сметана.Аз имах и останало в хладилника сирене " Бри " , нарязах го на малки парченца и на част от "цървулките "го сложих върху кравето сирене. Да ви е сладко.
Коледни бисквити с джинджифил Продукти : 200 гр.меко краве масло 2 / 3 ч.ч. заквасена сметана 2 / 3 ч.ч. течен пчелен мед 1 ч.ч. кафява захар 10 гр.бакпулвер 4 ч.ч. брашно 1и 1 / 2 ч.л.смлян джинджифил 1 ч.л. канела 0,4 гр. ванилия / 2 пакетчета по 0,2 гр. / Приготвяне : От изброените продукти се замесва меко тесто , което се поставя в полиетиленов плик и се оставя да престои една нощ в хладилника. На другият ден тестото се разточва на кора около 0,5 см. и се изрязват различни фигурки.Поставят се в застлана с намаслена пекарска хартия тава и се пекат в предварително загрята фурна при температура 200 градуса.Изпечените бисквитки се оставят леко да се охладят и тогава се изваждат от тавата. Забележка :Рецептата е по сп." Меню ". Много вкусни и ароматни . У нас ги нападнаха още топли , добре че излизат доста бисквитки от тази доза, че ще останат за Коледа. 1 ч.ч. = 220 мл
Vens,Веси,тортата с млечен крем и сладко от смокини - оная на дъното на тавата ,е супер.Правих я за Коледа и беше изядена моменталически.И въпреки,че имам вече фото ,не съм я снимала ,но ти благодаря от сърце и от името на цялото фемили,защото я носих при мама и всички си похапнаха.
Ели , много се радвам , че рецептата е била сполучлива и тортата се е харесала на цялото фемили . Ако решиш да я направиш отново се надявам да приложиш снимков материал.
Веси, Благодаря за рецептата за "цървулки" - в къщи се харесаха / за малко и аз да остана "боса", но се преборих поне за едно / . Ето моите - “европейски” цървулки - с добавка на синьо и други меки сирена и мащерка.