За филенцата нека обясни самата майсторка, като се дореди до компютъра, че по това време там седят тийновете.
, чак пък майсторка
- този път липсвах не заради тийновете, а заради лютеницата. Но си я направих по нова рецепта и един път
Благодаря, момичета

Тане, ако все още не си направила - приготвяш си филето - мариноваш, начукваш, както решиш, но задължително мариноваш с каквото си искаш, а ко ли не - пак питаш
, изсипваш 1 кутия картофено пюре (люспи може - видях че в Халите продават на килограм) , потапяш и държиш самото филе за връхчето, ако трябва и пържиш - стават много бързо. Във фритюрнек не съветвам да пробваш, защото остават в олиото ситни парченца. Вчера ги направих и станаха перфектни!!!

Много съм ти благодарна за вкусните рецепти, които постваш, както и на всички останали кулинарки, които правят форума много полезен и незаменим!!! Поздрави!

Автор

Активен

радвам се, че са ви харесали. А това с количеството сладки - ами явно ще трябва двойни дози да забъркваме, преди не ми се струваше, че са малки, но сега точно за една вечер и свършват ( май всички, освен кифлите - там излизат много). Та - натам се ориентирам вече
Че ме чакат едни такива и се чудих какво да ги правя.Направо ме спаси
Като ги спретна и ги отворим,ще изпратя отзиви,че мойте тийнове са много специални. 
Между другото тя вече наблегна на тях и на новата лютеница 
)

Това ще е хита на сезона у нас!