Автор Тема: Храна за канибалите на Pер-4о  (Прочетена 821675 пъти)

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #45 -: 11 Май 2006, 09:39:31 »
Ветрило от патладжан

Необходими продукти за 4 порции:

2 средно големи патладжана
200гр. сирене
4 домата
1 глава чесън
мащерка или магданоз
100мл. олио

малко кашкавал

* Патладжаните  се режат надлъжно на филии, които НЕ СЕ СРЯЗВАТ ДО КРАЯ -  оставя се цяла част около 1см.
* Изкисват се в солена вода за около час
* Изцеждат се от водата и се измиват
* Във всеки разрез се нарежда парче сирене, скилидка чесън и парче домат, като самия патладжан леко се извива.
* Поръсва се с мащерката / може и без нея, но придава хубав аромат/.
* Залива се с олиото и 100мл. вода
* Пече се в тавичка с капак или фолио около 1ч. на 200*.
* накрая  се настъргва с кашкавал и запича за около 10 мин.
* Забележка: За нелюбителите на патладжана, около тях в тавичката се добавят картофи, които успяват да се изпекат докато стане готов патладжана.
* По желание се поръсва с магданоз при сервиране

И като се сложат и парчета шунка в разрезите, яденето отпада от класацията за вегетариански храни.

този си е чисто вегетариански

« Последна редакция: 29 Август 2014, 10:40:30 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #46 -: 11 Май 2006, 12:08:31 »
РАГУ от глиган (или от друго месо)

Рагу  - от френски  ragoût; възбужда апетита. ) — Ястие от малки късчета месо, риба, птици, дивеч, зеленчуци или гъби,  първо запържени и  после задушени, най-често с гъст сос.
Някои национални разновидности на рагу-то са световно известни - рагу-фин, рагу Болонезе, рагу по цюрихски, фрикасе, дори бьоф страганоф; както и татарското азу; испанско косидо; грузинско чанахи, унгарски гулаш, ирландското рагу - стю........



Продукти:
~ 1.5 кг. месо от глиган (или всяко друго, което имате)
~ 500 гр. консервирани домати
2 с.л. доматено пюре
1 с.л. универсална подправка, но истинска - има и сушени зеленчуци-подправка за ястия
сол на вкус
50-60 мл олио
~600 гр. картофи
~ 150 мл червено вино
3 глави лук
2 чушки (пресни или сушени)
2-3 дафинови листа
1 ч.л. червен пипер
5-6 скилидки чесън

Приготвяне:
* Месото се нарязва на хапки - не много големи и се изкисва за 2-3 часа в студена вода.
Само да вметна, че ако е било във фризер, не се налага предварително мариноване на дивечовото месо, тъй като фризера върши същата работа за разграждане на мускулните тъкани, както мариноването на месото.
* Отцежда се добре (изстисква се с ръце)  и запържва в мазнината, докато се изпари цялото количество вода.
* Посолява се, прибавя се дребно нарязания лук и чушки, отцедените домати, без сока и задушава на тих огън под капак, докато отново остане на мазнина.  Прибавя се червения пипер и разбърква.
* Налива се виното, още толкова количество вода, отцедения доматен сок,  прибавя се доматеното пюре, универсалната подправка,  нарязаните на неголеми кубчета картофи, дафиновите листа.

За готвене в глинения гювеч или в тава: Всичко се прехвърля в тава, прибавят се още ~ 200 мл вода  и задушава - първо на 200* за 30 мин. (докато се чуе къкрене отвътре), след това - 2ч. на 170* (до омекване на месото. Но ако наистина е младото- времето е достатъчно) Ако е в тавата - същата се завива се с фолио много плътно.

За готвене в Crock-pot: Изсипва се всичко в съда, включва на режим ІІ за 5 часа.

Когато се разпределя в чиниите е хубаво да се поръси с магданоз или целина, но не по-малко вкусно става и ако се поръси всяка чиния с по 1-2 скилидки ситно нарязан чесън.
« Последна редакция: 20 Януари 2014, 14:21:52 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

IPA

  • Чирак
  • *
  • Публикации: 28
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #47 -: 14 Май 2006, 15:31:41 »
СЪРЧИЦА ОТ КРЕНВИРШ

За 1 тава - около 4 порции (на човек по 2бр. )
7-8 кренвирша
300гр. сирене
100 гр. кашкавал
7-8 яйца (колкото са кренвиршите)
подправки - чубрица, самардала, черен пипер и червен пипер

В тавата се сипва около 50мл. олио и 50мл. вода.
Кренвиршите се режат през дължината, като се оставят в единия край около 1.5см. несрязани. Хващат се двете разрязани крайчета и се обръщат, като се притискат едно до друго с помощта на клечка за зъби. оставят се направо в тавата. Така и останалите. В полученото сърце се поставя парче сирене. Запичат се в тавата за 10-на минути. Чуква се във всяко сърце по 1 яйце и се настъргва малко кашкавал, поръсва се с червения пипер и другите подправки по желание.
Бързо, лесно и вкусно :D :D  Сигурно всички ги знаете, но да ви припомня :D :D

Правя нещо подобно, но с наденица, обикновено македонска.
Върху сиренето под яйцето слагам 1 -2 с л лютеница или нарязани домати, върху наденицата може и парчета печени чушки, отгоре кашкавал - обилно.
Наричаме си го мързеливо гювече.

 :P :P :P

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #48 -: 14 Май 2006, 15:40:37 »
СЪРЧИЦА ОТ КРЕНВИРШ



Правя нещо подобно, но с наденица, обикновено македонска.
Върху сиренето под яйцето слагам 1 -2 с л лютеница или нарязани домати, върху наденицата може и парчета печени чушки, отгоре кашкавал - обилно.
Наричаме си го мързеливо гювече.

 :P :P :P

Много хубава идея е  :)
на половинката в сърчицата слагам цяла печена чушка, но е под сиренето и  освен него-никой друг не я уважава там чушката, та затова не ми е жизнено важна
« Последна редакция: 27 Октомври 2006, 12:24:33 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #49 -: 15 Май 2006, 09:47:09 »
Сос "Беарнез"

подходящ за аламинути и печени меса, от всички сосове с това име, които съм пробвала, тази става най-добре

   
•2 с.л. (20 мл) оцет
•1/2 ч.ч. (100 мл) бяло вино
•2 бр. жълтъци
•60 г масло
•1 малка глава лук
•2 стръка естрагон/тарос (или лъжица сух)
•черен (бял) пипер
•сол   

• лъжица сок от лимон, лъжица фино настъргана лимонова кора

Съвсем ситно нарязания лук се залива с оцета, виното и се вари, докато се изпари половината от течността. Маслото се разбива на водна баня със солта, пипера и естрагона  и постепенно се прибавят жълтъците. Към тази смес се прибавя охладената оцетна смес -  постепенно  -  с разбъркване, докато сместа се сгъсти-

« Последна редакция: 27 Януари 2011, 18:43:52 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #50 -: 16 Май 2006, 13:47:27 »
Медени ореховки

 
1 1/2 ч.ч. смлени орехи;
80гр. захар;
180г. мед
1 пак.масло (125г)
1 пак. канела
2 яйца
1 пак. амонячна сода, разтворени в 2 лъж. кисело мляко
3,5-4 чаши брашно


Всичко се омесва на топка тесто, докато спре да лепне по ръцете.
Прибира се в хладилника за час.
Правят се  гъбки от тях, или точи на кора и изрязват форми по желание.
Нареждат се на покрита с хартия за печене тава и пекат в предварително загрята на 180* фурна - ок 10-15 мин, до блееедо зачервяване.
По желание  се поръсват  с пудра захар, или потапят в шоколад
« Последна редакция: 09 Ноември 2014, 17:52:59 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

blue_bouble

  • Гост
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #51 -: 16 Май 2006, 19:40:36 »
Сосът стана страхотен!АЗ ще го използвам за пица!Надявам се да е многоооооооооо вкусно!

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
и риба за канибалите на Пеп-4о
« Отговор #52 -: 19 Май 2006, 18:21:20 »
Риба "Орли" в тесто

ето още една рибна рецепта от мен, която не я практикувам често, заради комбинацията мляко/риба, но пък е много бърза и лесна. Време за приготвяне - 1час.

Продукти:
около 1кг. филе от всякаква риба

2 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
брашно
лимонов сок, сол, черен пипер, соев сос
олио за пържене

Филето се нарязва на дълги ивици - около показалец, маринова в лимоновия сок и подправките и отлежава за около 1/2ч.
От млякото, яйцата и брашно - около 2 чаши - се прави една степен по-гъсто палачинково тесто. (ама че обясних  :-[ )
Филетата се потапят в него и се изпължват до златисто в мазнината.
Поднасят се с гарнитура по желание - картофи, пюре, или само със сух таратор или някакъв млечно-майонезен сос, или само салата.


« Последна редакция: 09 Февруари 2008, 03:10:22 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Заек с вино и горчица
« Отговор #53 -: 06 Юни 2006, 15:25:30 »
знам, че е лято и трябва да намалим месото ;x :x :P ;P ;D ама не са много яденетата без месо, които мога да сложа на масата, та да  напиша една с по-леко месо - заешко

Заек с вино и горчица

Продукти&

1 средно голяма глава лук

1 заек - за 6-8 порции
5-6 с. л. олио
1 1/2 ч. ч. сухо бяло вино
2 ч. ч. пилешки бульон /или 2 кубчета/
1 ч.ч. вода
1/2 ч. ч. горчица
1-2ч. л. царевично нишесте
2 с. л. нарязан пресен магданоз.
черен пипер

 

Нарежете лука много ситно. Подсушете заека и го подправете със сол и черен пипер.
На умерено слаб огън задушете лука в олиото  докато омекне.
Прибавете виното и водата. 
През това време в  друг съд задушете порциите заек с бульона
Сложете  заека в тенджерата при виното с лука.
Варете на тих огън, като затворите с капак докато омекне, около 40 мин.
Извадете заека в купа и варете соса докато намали обема си до 2 ч. ч.
В малка купичка разбийте 1/4 ч. ч. от соса с горчицата, след което ги върнете в тенджерата при останалия сос, като продължавате да разбивате.
В друга  купичка разтворете нишестето в 1 с. л. студена вода и го разбийте в соса.
Върнете и порците заешко месо в тенджерата
Варете соса , като бъркате 2-3 мин. или докато се сгъсти.
Прибавете  магданоза, сол ако трябва и черен пипер на вкус

« Последна редакция: 06 Юни 2006, 15:46:46 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #54 -: 03 Юли 2006, 08:20:50 »
Рулца от кашкавал

Продукти:

кашкавал
шунка или пушено месо
чубрица, самардала, черен и червен пипер

пастет за намазване:
обезсолено сирене, яйце, майонеза, ск. чесън

* Кашкавала се загрява в микровълновата за около 5 мин. на слаба степен  - до пълно омекване.
* Поставя се в по-голяма найлонова торбичка  и се "разточва" отгоре на правоъгълен лист
* Намазва се с пастета, поръсва с подправките
* Нарежда се пушеното месо и с помощта на найлоновото фолио се завива на руло
* Аз вързах със стръкче магданоз, за да не се отваря рулцето, но може и без това.
* Прибира се за около 30 мин. в хладилник да стегне и се реже


Да си кажа, че отдавна исках да го направя, но рецептите все бяха да се потапя кашкавала във вряла вода, което мен ме притесняваше поради факта, че не мога да пипам горещо. Та стана в МВ-то. И понеже бяха пробни, са тип "мини-рулца"

« Последна редакция: 09 Февруари 2008, 03:11:50 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

tanita

  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 1308
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #55 -: 14 Юли 2006, 09:38:02 »
Е това, непремено ще се пробва, изглежда много вкусно, че аз май все с бамя го готвя телешкото.

Скарлет

  • Главен Готвач
  • ****
  • Публикации: 543
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #56 -: 14 Юли 2006, 13:12:53 »
Пепи,с рецептите,които показваш доста дълго време няма да си задавам въпроса:"Какво ще готвя днес?".Като се приберат децата от балкана,ще отворя на първа страница и почвам оттам..... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :blush2:

Гинес

  • Гост
Re: АГНЕШКО ЗАДУШЕНО НА КЛЕЧКИ
« Отговор #57 -: 14 Юли 2006, 19:59:14 »
АГНЕШКО ЗАДУШЕНО НА КЛЕЧКИ
Тук първо се приготвя тенджерата /ако може и гърне/. На дъното се поставят "на каре" пръчки от черница - да се "вдигне" дъното поне с 2-3 пръста. Налива се вода до върха на

Хареса ми рецептата, но...
Въпросът ми е за бутилките: В никоя моя тенджера не се побира бутилка. В гювеча също. Май трябва да търся малки бутилчици стограмки.
 :help:

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Кашкавалено руло
« Отговор #58 -: 15 Юли 2006, 18:07:28 »
Привет, Гинес, радвам се да те видя тук  :flower:
Сега за бутилките - сега има малки бутилки от кола, от соковете на Куинс и други подобни стъклени. Месото остава върху тях, без да е потопено в сосове, от което се приготвя на парата, и явно от там е вкусно. Ако не нагодиш бутилки, сложи две чинии, както пише по-долу след рецептата - едната с лице надолу - другата - с лице нагоре, водата ДО лицето на втората и месото над нея.
Или си намери клечки от някоя черница просто.

и сега Кашкавалено руло   :smile1: този път голямо



За едно руло - около 10-12 филии:
 
около 600 гр. кашкавал

и плънка от:

ок. 150 гр.  краве сирене
ок. 300-350  г шунка или варено-пушено филе - нарязани на слайсове (ленти)
3 с. л. майонеза  и 1 с.л. горчица (или общо 4 лъжици майонеза)
2 твърдо сварени яйца
2-3 мариновани/кисели краставици
1 морков - сварен, или маринован
1 скилидка чесън

Приготвяне:

* В купа се натрошава сиренето; прибавя се майонезата, горчицата, нарязаните на ситно  морков и краставички, настърганите яйца, пасираната скилидка чесън. Обърква се.
* Кашкавалът се поставя в найлонова торбичка и  потапя във вряща вода за около десетина минути да омекне.  НО  :exclaim: Другият  и по-лесен начин е да се постави в микровълнова фурна на слаба мощност за десетина минути, като се проверява на всяка минута и омекналата част от кашкавала се отрязва и поставя в друг найлонов плик.
* Омесва се, както е в плика - докато стане гладък и няма балончета с въздух в него.
* Разстила се върху  алуминиево или стреч фолио, или хартия за печене и с точилка оформя на правоъгълен лист с дебелина около един пръст. Работи се много бързо, докато кашкавала е топъл, мек и податлив за работа.
* Върху готовия лист кашкавал се нареждат лентите шунка/филе.
* Върху тях се разпределя плънката (в двата края на листа да остане по 2-3 см. без плънка, за да не излиза при завиването) , заравнява се и се завива се на стегнато руло както е с хартията/ фолиото. Ако в краищата плънката се е показа  :smile1: прибира се в рулото.
* Прибира се в хладилник да стегне за около  2-3 часа.
« Последна редакция: 12 Януари 2013, 19:12:53 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17245
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #59 -: 16 Юли 2006, 22:52:15 »
Бананови вързопчета

 

времеприготвяне: около 50 мин.

Продукти за 4 порции: /т.е. станаха 4 вързопчета/

6 банана,
4  кори за баница, аз ползвам Фамилия
1 пак. масло 
4 с.л. мед
1ч.л. канела
1 лимон

за соса:

100мл. прясно мляко
100мл. течна сметана
40гр. пудра захар
100гр. черен шоколад
40 гр. ядки

Приготвяне:
Измива се лимона, настъргва се кората и се изцежда сока.
Обелва се банан и се нарязва на кръгчета, слагат се в тенджера, заедно с кората и сока на лимона, половината масло, канелата и меда.
Да поври всичко на слаб огън около 15-20 мин., да стане като конфитюр, но малко по-рядко
Отдръпва се от огъня и се охлажда
През това време фурната се загрява на 180*
Разтопява се останалото масло.
Слагат се корите  една върху друга, режат се на 4 квадрата, като в средата се слага по лъжица от бананова смес, събират се краищата на вързопче и се завързват с конец, по възможност дебел и отличаващ се /да не прегори/. Желателно е да се използват някакви купички или формички, за да се оформи по-лесно вързопчето.
Намазват се с четка разтопеното масло и се запичат за 10-на минути във фурната.

За соса:
Шоколада се начупва на парченца в купа, заедно с млякото, сметаната и захарта.
Оставя се да кипне / в МВ-то, като се разбърква на 2-3 пъти, докато се разтопи и получи хомогенна смес. По принцип трябва да е на котлона, ама .....
Разпределя се в чинии  по едничко, поръсва се начуканите ядки и по 2-3 кръгчета само банан. Преди сервиране се махат излишните конци от връзването.



« Последна редакция: 04 Август 2006, 11:52:39 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • MilkaA40: MilkaA40
    06 Август 2017, 01:51:27
  • pavlova321: люти чушки
    01 Август 2017, 18:42:54
  • valet: Пилаф ориз с фиде
    06 Юли 2017, 15:19:48
  • hristiana:): Някой има ли грил тиган на Брабантия и доволен ли е съответно?
    03 Юни 2017, 19:05:27
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00
  • Bubi4ka: Fate, определено не бих била чак такава оптимистка...
    14 Ноември 2015, 14:43:37
  • FATE: Имах предвид готварската част от форума. Другата съм я прескачала, уви, за това и не съм в крак с новостите. За съжаление откривам, че новите шефове не се справят добре и всичко се забатачва май, май...Оптимистично очаквам нещата да се подобрят !!!
    14 Ноември 2015, 00:32:28
  • pep-4o: Явно не всичко четеш, Фейт :)
    13 Ноември 2015, 11:45:31

* Последното от форума

Re: От величието на Рила до спокойствието на Родопите.... от tomislava
[Днес в 09:17:08]


Re: От величието на Рила до спокойствието на Родопите.... от cvetozara123
[22 Септември 2017, 09:38:40 ]


Re: Дрехи втора употреба от cvetozara123
[22 Септември 2017, 09:36:01 ]


Дрехи втора употреба от tomislava
[21 Септември 2017, 10:45:59 ]


Re: Мнението Ви за чушкопека от tomislava
[19 Септември 2017, 08:37:01 ]


Re: Бебешка количка за близначета? от cvetozara123
[19 Септември 2017, 08:12:01 ]


Бебешка количка за близначета? от tomislava
[18 Септември 2017, 17:34:34 ]


Re: Ремонт от tomislava
[16 Септември 2017, 18:54:01 ]


Ремонт от cvetozara123
[15 Септември 2017, 19:17:01 ]


GPS устройство диверсант? от cvetozara123
[15 Септември 2017, 10:27:10 ]


Re: Мнението Ви за чушкопека от cvetozara123
[14 Септември 2017, 11:12:03 ]


Re: Мнението Ви за чушкопека от tomislava
[13 Септември 2017, 18:56:35 ]


Re: Идея за подарък от tomislava
[27 Август 2017, 19:39:04 ]


Re: Какъв компютър да си купя? от tomislava
[21 Август 2017, 15:16:57 ]


Re: Търся рецепта за едновремешните пасти от cvetozara123
[19 Август 2017, 18:04:00 ]


Re: Какъв компютър да си купя? от cvetozara123
[19 Август 2017, 18:02:06 ]


Re: Идея за подарък от mariqna44
[19 Август 2017, 15:53:00 ]


Какъв компютър да си купя? от tomislava
[18 Август 2017, 21:55:43 ]


Идея за подарък от tomislava
[18 Август 2017, 21:50:33 ]


Re: Полезно ли е? от mariqna44
[28 Юли 2017, 10:04:58 ]