Автор Тема: Храна за канибалите на Pер-4о  (Прочетена 885207 пъти)

Mila

  • Калфа
  • **
  • Публикации: 180
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #30 -: 20 Април 2006, 18:35:49 »
Pep4o, може ли едно жокерче? Понякога  яйцето се отделя от кренвирша  :-\/не че е проблем, но си е по-хубаво като са заедно/...Не съм пробвала да слагам отдолу  сиренце, може би така става по-височко и яйцето прилепва по-плътно към кренвирша?  ??? Ти имаш ли някаква хитринка, за да си остават заедно ?

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #31 -: 20 Април 2006, 22:02:54 »
Ами аз никога не съм правила без сирене и никога не ми се е отлепвало яйцето.
и го слагам, като е позагряло/леко пекнато сиренето вече.
това е - много просто, но не знам защо ти се отлепва.
 Пък пробвай със сирене, щом не слагаш
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #32 -: 25 Април 2006, 15:12:04 »
ШНИЦЕЛИ

за 5 порции:
1кг. кайма
2 яйца
2 средно големи  картофа
2 лъж.кисело мляко
1 ч.л. сода за хляб
2 лъжици галета
1 глава лук
2 лъж.коняк/твърд алкохол
2-3 ск.чесън (може и без тях)
сол и подправки (моята е сборна и съдържа: кориандър, мащерка, дивесил, майорана, чубрица, кимион, черен и бял пипер, чесън на прах, червен пипер - обикновен и лют)

За панировката:
5 яйца
200гр. галета

Каймата с тези съставки се омесва и се прибира в хладилник да престои поне 1 час.  Оформят се големи кюфтета - 2-3 за 1, овалва се хубаво с притискане в галета, потапя в разбитите яйца и пържи.

14.05.2006г. - шницелите стават по-вкусни и леко хрупкави, ако при панирането галетата се смеси 50/50 със сусам.
14,06,2006г. - а още по-вкусно е, ако се овалят в картофено пюре (картофени люспи)

« Последна редакция: 09 Февруари 2008, 02:52:42 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

Mila

  • Калфа
  • **
  • Публикации: 180
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #33 -: 25 Април 2006, 17:06:06 »
Благодаря, pep4o!  ;) Ще пробвам докато още има сиренеце и ще кажа какъв е бил резулататът!  :)

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #34 -: 26 Април 2006, 10:36:03 »
ПИКАНТНИ  КАРТОФИ (бейби)






Тази рецепта е за  пресни картофи, но става не само с тях - а с картофи по всяко време

ПРОДУКТИ:
1,5 кг. пресни картофи - ДРЕБНИ
1 к.ч. бира
1 к.ч. вино/или твърд алкохол
1 к.ч. вода
1/3 пак.масло
1/2к.ч. олио
2 лъж. горчица
3л. соев сос
4-5 сч.скилидки чесън
щипка пресен нарязан розмарин
щипка черен пипер
щипка червен лют
самардала и копър

Дребните картофи се чистят лесно, като се разделят на 2-3 части и всяка част се сложи в тенджера + 2-3 лъжици сол, малка шепа вода, затваря се с капака  и яко разтръскване на тенджерата за около 1 минута. Следва само миене - люспите са изпадали от тях.
Измитите картофи и всички други съставки - разбъркани се поставят в тава, захлупват се отгоре с друга - по-голяма, да покрие долната тава и се пече за около час във фурната.  С фолио също може, просто моето фолио не може да ми покрие тавата.
Ако е със стари картофи, те се белят и режат на доста големи кубчета
При сервиране се поръсват с пресен магданоз или копър по желание 

бейбита:




« Последна редакция: 21 Май 2008, 23:25:19 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #35 -: 27 Април 2006, 10:21:41 »
ШИШЧЕТА ОТ РИБА

Материалната част е като на рибни кюфтета (на втората снимка).   Продуктите и правенето е идентично, но идеята за шишчета краднах от www.kuking.net

Продукти (приблизително)

около 700-800 гр. рибно филе (или риба със ситни кости, ако си имате рибар под ръка и ви донесе дребни риби, които са пълни със ситни кости и няма желаещи да ги ядат.)
1 яйце  за спойка на продуктите
1 глава лук - съвсем ситно нарязан
сол+черен пипер+щипка лют червен
1 сварен и настърган картоф
1 филия хляб, накисната във вода и добре отцедена
100 мл оцет (ако кюфтетата са от дребна риба. Рибата се накисва в топла вода с оцета за час, отцежда и подсушава)
черен пипер и сол
зелена подправка-може магданоз, копър, девесил или мащерка - въпрос на вкус

5-6 лъжици галета/брашно за овалване

Приготвяне:
* Ако е филе, рибата се накълцва на ситно, ако е дребна речна или язовирна риба - се мели с машинката/комбайна на ситно.  Ползвам решетката с най-ситните дупчици -  не по-големи от 2 мм. са.
* Омесват се всички продукти. Сместа е гъста, като за  кюфтета от кайма. Зависи от качеството на рибата (филето, колко вода е имало)  но ако е мека (не се оформя хубава, стегната  топка)  се добавя или още една филия хляб, или 2-3 лъжици галета.
* Оставя се да почине на студено в хладилник за около 2 часа.
* Оформят се топки от сместа,  издължават се да станат продълговати -  като кебапче  и се залепват в единия край на дървено шишче и оформя, като се сплесква от двете страни. Овалва се хубаво в галетата и се пържи от двете страни. Пърженето трябва да става в по-широк тиган заради шишчетата, в олио/мазнина около 1см. Шишчетата  могат след овалване в галета да се  потопят в разбити яйца и тогава изпържат.
Изваждат се на кухненска хартия да се отцедят.
И ако премахнем бамбуковите шишчета от текста, сместа се оформя на топчета, сплескват се, панират се, изпържват се  :smile1: и си имаме готови рибни кюфтета.

« Последна редакция: 27 Април 2012, 16:41:37 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #36 -: 27 Април 2006, 11:03:17 »
ТЕЛЕШКА ЯХНИЯ С КАРТОФИ

Ето как изглеждаше снощната "мързелива" манджа, за която ще пусна линк в "мързеливата" темичка на yosif

Вложени продукти:
1кг. телешко
2 глави лук
1/2 консерва от: домат+чушка+патладжан+бамя
1 ч.л.червен пипер
1 ч.л. сол
1ч.л. черен пипер
1ч.ч. олио
50мл. ракия
1 с.л. от "зимна подправка":съдържа корени от пащърнак,целина; зелена и червена чушка, морков, листа магданоз и целина - всичко ситно нарязано, консервирани със сол
1ч.л.. мед
1кг. картофи -сравнително едро нарязани

Приготвяне:
Месото, нарязано на не много големи кубчета заливам с вряла вода да 3-4 минути.
Изцежда се водата.
 В олиото се запържва - колкото да се стопли лука и му се добавя червения пипер, веднага "угася" с доматите и ракията.
Добавя се и всичко останало без картофите + 800-1000мл. вода.
Оставя се да ври на слаб котлон, около 1час.
Прибавят се картофите и пак ври около 1/?ч. - до омекването им.
Накрая се добавят 1-2 лъжици брашно, размити във вода.
При сервирането се поръсва с  щипка ситно нарязан магданоз (за желаещите)

Изводът от снощи: Водата ми трябваше да е 1.5л, че децата (снощи бяха 3) харесаха соса, поискаха си допълнително и за нас остана по-сухата част.

« Последна редакция: 04 Февруари 2015, 12:17:12 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о
« Отговор #37 -: 29 Април 2006, 19:30:52 »
ПЪЛНЕНИ ДОМАТИ






6-8 средно големи домата

За пълнежа:

2 пак. крема сирене
200 гр. сирене - намачкано с вилицата
1 опак. майонеза - май е 200гр.
2-3 супени лъжици кисело мляко
1 малка глава ситно нарязн кромид лук  или 5-6 скилидки счукани чесън
черен пипер + малко лют червен
пресен магданоз или копър - ситно нарязани
шипка пресен риган
 
Доматите се измиват. Отрязва се капаче откъм дрьжката и се издълбава вътрешността, която ситно нарязана се прибавя към пълнежа. Всички продукти за него се объркват добре с лъжица до получаване на хомогенна смес - трябва да е  мек, но  не да тече. Доматите се напълват с получената смес и се украсяват  със стръкче  пресен магданоз или розмарин. Поставят се в хладилника поне за час, докато се сервират. 
Забравих: като се сервират може да се сложат на подложка от листо от маруля или китайско зеле.
Бъркането на съставките - само с вилица и лъжица, с пасатор - в никакъв случай.



Ето последните  домати "ШмерКЕЗЕ (Schmerkaese)"


Продукти:
неголеми домати и пълнеж по желание

изпробвани варианти за пълнеж:
сирене; крема сирене с подправки; катък с чеснов прах; смес от сирене, сварено яйце, картофено пюре и подправки


Реже се капаче на доматите, издълбават се с помощта на нож и лъжичка, отцеждат се за 10-на минути надупени и се пълнят с някоя от горните (или по желание ) смеси.  Отгоре също по желание се украсяват: или с капачето на домата; или с парче яйце; или със ситно нарязан магданоз, или с някоя друга идея


« Последна редакция: 09 Февруари 2008, 03:01:13 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

yosif

  • Помощник-готвач
  • ***
  • Публикации: 365
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #38 -: 29 Април 2006, 21:24:45 »
Домати Шмеркедзе ;D

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #39 -: 02 Май 2006, 19:05:10 »
Панирани пържоли

8бр. телешки или свински пържоли - по възможност от рибицата/филето
8-9 яйца
7-8 лъжици брашно и толкова галета
сол+подправки
1/2л. прясно мляко.
1 к.ч. вино/водка или ракия
150гр кашкавал

Пържолите се начукват на тънко - ако има ципи отстрани се правят малки резки в крайчето, да не се огъва пържолата.
Не трябва да са много големи, за да не се свиват при панирането.
Мариноват се в прясното мляко и вино/водката за поне 5-6 часа.
Подсушават се на хартия.
Посоляват се на вкус и се подправят - моята подправка е универсалната:мащерка, майорана, кимион, пипери-черен,червен,бял и лют, чесън на прах - аз съм я приготвила от всичко по много и ми стои в бурканче за бързи нужди.
Мазнината се загрява в тиган - трябва да е около 1см.
Разбиват се яйцата за панировката, като към тях може да се прибави и чаша вино или бира + щипка сол.
Разделят се на 2 части и в едната се прибавя настъргания кашкавал.
Започва се панирането - потапя се пържолата в брашно, после в разбитите яйца, после пак брашно или вече галета, като се отупва хубаво да поеме, след това  в яйцата с кашкавала и тогава в мазнината да се пържи.
Стават много бързо и с приятна коричка от кашкавала. 
Вадят се на кухненска хартия или салфетка.
Подходяща гарнитура: ориз с гъби, ориз със зеленчуци, картофено пюре/розички, задушени и пресни зеленчуци-идеи много.
Тези пържоли са най-сполучливите тип "пържени", които съм правила и хапвала.

« Последна редакция: 09 Ноември 2006, 15:02:01 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #40 -: 03 Май 2006, 12:00:36 »
ПИЛЕ В ЧЕСНОВ ДОМАТЕН СОС



1 пиле /около 1.2-1.5кг/ - нарязано на порции
1 консерва домати /около 800 гр. или килограм обелени, бланширани домати/
2 глави лук
1 глава чесън
3 дафинови листа
щипка риган
3-4 с.л. олио
1 с.л. мед
100мл. вода
100мл. вино бяло вино
30-40 гр. пармезан за поръсване - по желание.

и още бутилка, докато се вечеря  :smile1:

* Лукът и чесъна се нарязват съвсем ситно.
* Заедно с пилето, нарязано на порции се запържват за 3-4 мин. в олиото, докато месото си смени цвета.  
* Консервата домати се пасира на 2-3 пъти за съвсем кратко време  :exclaim: :exclaim: и изсипва в тенджерата.
* Прибавят се водата, виното, меда  и всички подправки без дафиновия лист;
* Като заври се намаля котлона на най-слаба степен /около 120-150*/ и ври около час - докато омекне месото.
* Добавят се даф.листа и ври още 15 мин.
* Ако не е с консистенцията на сос /зависи от гъстотата на доматите или сока/  се сгъстява с 1л. царевично нишесте.
* Поръсва се с настъргания на едро пармезан

Бързо и лесно, попада и в категорията "мързеливи" манджи  ;D

 :exclaim: Доматите се пасират за кратко. Продължителното пасиране вкарва въздух в сместа и тя става розово-никаква на цвят, затова - колкото по-малко се пасират, толкова по-свежо червен остава цвета им.

ПП: Още по-мързеливо - след пасирането на доматите - всичко се поставя в тава, завива се с фолио  и се  пече - 10 мин. на 220-250* и още  около 30-40 мин. Развива се фолиото и запича, докато остане  гъст сос.

« Последна редакция: 11 Март 2011, 01:22:31 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #41 -: 09 Май 2006, 13:08:22 »
Заради сезона на тиквичките - ето няколко идеи:

Задушени тиквички





Необходими продукти:

4 малки тиквички
1 консерва домати, или 600гр. пресни (но меки)
3 глави лук
1 глава чесън
1 к.ч. олио
магданоз, копър, сол на вкус
1 ч.л. захар за неутрализиране киселината на доматите

Приготвяне:

Тиквичките се режат на  кръгчета/полу.. и нареждат в тавичка с капак - общо на 3-4 реда (или преди печене тавата се завива с фолио). Между всеки ред се поръсва с нарязания на ситно лук и чесън - разпределен на 3 части и се залива с по една чаша от пасираните домати, или по-гъст доматен сок.  
Отгоре  се поръсват нарязаните зелени подправки, затваря се с капак (или фолиото) и се пече около час и половина на 200*.
Когато се отвори, ако е останало сравнително рядко (това зависи от гъстотата на доматите или сока), се запича още малко, докато остане на мазнина.
При сервиране - парче сирене или по желание - кисело мляко.


Мусака от тиквички

Прави се като нормалната мусака с картофи, но вместо картофи - нарязани на кубчета тиквички.

Пънчета от тиквички (Пълнени тиквички/патладжани)

3 средно големи тиквички (4 малки патладжана)
1 ч.ч. ориз
500гр. кайма
1 малка глава лук
300мл. доматен сок/пюре-3-4лъж.
черен пипер, щипка кимион, копър, сол, олио

Тиквичките се режат като пънчета, като едната страна е равна, другата - по диагонал.
Издълбават се от диагоналната страна, като остане 1см. стена на тиквичката.
Издълбаното се използва за следващата рецепта
Прави се плънка от ориза, каймата, ситно нарязания лук, подправките, олиото и доматения сок - всичко по рецептата, и се пълнят пънчетата.
Плънката може да се запърже, но аз я слагам сурова (заради вредата от пърженето, която не е за тази тема)
Нареждат се в тавичка с капак или тенджера и ако е на котлон - за около час се задушават, ако е във фурна - за около час и половина.
Соса който остава се сгъстява с брашно, или прави на сос Бешамел.
Плънката съм правила, като съм замествала каймата с гъби, но тъй като на канибалите ми това съвсем пък не хареса, повече не направих. Но е идея.






На патладжаните отрязвам капаче - не до края - по дългата част, издълбават вътрешността и накисвам в пресолена вода за около 1 час.
Измивам и изцеждам за около 10 мин., след което пълня с горната смес.
Затварям с капачето, добавям 2-3 лъжици олио и 1ч. ч. вода  и пека в тава с капак или гърнето за около час






Кюфтета от тиквички



Около 500гр. тиквички
200гр. сирене или кашкавал
2 малки яйца / 3 белтъка е по-добрия вариант/
1/3 кубче мая за хляб  /или 1ч.л. сода з ахляб в 1с.л. кис.мляко/
3-4-5 лъжици брашно
копър, магданоз, черен пипер, кимион - на вкус и по желание
олио/мазнина за пържене

* Настъргват се тиквичките на ренде, осоляват се и след 15-на минути се изцеждат от водата.
* Разбъркват се хубаво с настърганото сирене или кашкавал, прибавят се останалите продукти.
* Сместа трябва да е малко по-гъста от кексово тесто.
* Взема се с лъжица и се пържи в нагорещената мазнина, като с лъжицата се помага да се оформи кюфтета.
* Поднасят се с кисело мляко, копър и може чесън.

Много са бързи, и не особено "цапащи"
« Последна редакция: 03 Юни 2011, 09:21:08 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

Загорка

  • Чирак
  • *
  • Публикации: 33
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #42 -: 09 Май 2006, 19:16:26 »
За мусаката от тиквички да добавя - слага се и 1 ч.ч. ориз - да поеме водата, че тиквичките пускат доста вода. Слагам и копър, вместо чубрица и джоджен. :)
И бира, чадо, и бира...

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #43 -: 09 Май 2006, 20:21:34 »
За мусаката от тиквички да добавя - слага се и 1 ч.ч. ориз - да поеме водата, че тиквичките пускат доста вода. Слагам и копър, вместо чубрица и джоджен. :)

Аз не слагам ориз - сигурно отдолу ми пече повече фурната, защото не остава рядка.  ??? ???
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

pep-4o

  • Перде
  • Шеф - диригент
  • Гурман
  • *****
  • Публикации: 17125
Re: Храна за канибалите на Пеп-4о - aвторскa темa
« Отговор #44 -: 11 Май 2006, 09:23:02 »
Крилца в медено-горчичен сос

А освен крила, може и всяко пилешко месо

Необходими продукти:

1,5 кг. пилешки крила
3-4 лъжици горчица
2 лъжици мед
2-3л. майонеза
2л. кетчуп (това е допълнено по вкусната идея на Скарлет)
лимонов сок  от 1 лимон  :smile1: :smile1:
3-4 лъжици соев сос
5-6 скилидки счукан чесън
щипка черен пипер, щипка мащерка и щипка розмарин
1 к.ч. вино
1 к.ч. бира


* Изчистените крила се потапят във всички съставки от рецептата - слага се съвсем малко сол
* Завива се съда с фолио/хартия и се прибира в хладилник поне за 4-5 часа, желателно е 12ч. (в краен случай може и час)
* Нареждат се крилата в тавичка, сипва се остатъка от марината върху тях и ако трябва малка чаша вода
* Затваря се тавичката с капак и се изпича за около 1ч. на 220*
* По желание  може да се обърнат от другата страна и се запекат на горен реотан до почервеняване на коричката.
* Подходящи за сервиране както топли, така и студени





ПП: поради своята уникалност, снимката бе сменена с бутчета, приготвени по същия начин  :swoon:





Плитка от свински изрезки

Когато обезкостяваме месо винаги ни остават едни тънки-дълги парчета, които освен за гответе или в каймата, няма как да използваме самостоятелно. Затова ви предлагам тази плитка, която освен от свинско, става и от телешки и пуешки изрезки, а при желание - и от хубаво месо, нарязано на дълги ивици.


Необходимо количество:
според това колко са ни изрезките  или колко порции ще трябва да направим, като за всяка плитка трябват 3 ивички месо, общо около 300гр.  
100мл. вино
50 мл. водка/ракия
2-3л.соев сос
червен и черен пипер
кимион/или друга месна подправка
50мл. олио

* Ивиците месо се мариноват за около 2 часа /не че е достатъчно, но и толкова стига/ в смес от продуктите
* Поставят се на дъска или плот за рязане три ивици една до друга, хващат се с в единия край с глечка за зъби и се сплитат, като на другия край пак се хванат така с клечка.
* Поставят се в  тава за печене, добавя се 100мл. закриват се с капак или фолио и се пекат около 1.5ч. на 220*
* За гарнитура подходящи задушени оризи, зеленчуци, картофени салати или пюре

« Последна редакция: 07 Януари 2012, 13:53:49 от pep-4o »
“Защото цацата плува в морето и се храни с патки...."
 ХРАНА ЗА МОЙТЕ КАНИБАЛИ

 


* Търсене



* Говорилня

Refresh History
  • pavlety: Париж
    11 Февруари 2018, 12:16:00
  • vladofidera: Търся рецепта за гланциране на месото след изпичането му на скара или фурна
    18 Ноември 2017, 16:32:42
  • vladofidera: Здравейте
    18 Ноември 2017, 16:31:10
  • MilkaA40: MilkaA40
    06 Август 2017, 01:51:27
  • pavlova321: люти чушки
    01 Август 2017, 18:42:54
  • valet: Пилаф ориз с фиде
    06 Юли 2017, 15:19:48
  • hristiana:): Някой има ли грил тиган на Брабантия и доволен ли е съответно?
    03 Юни 2017, 19:05:27
  • Kary: Някой използвал ли е мултикукър кинг
    26 Ноември 2016, 16:40:11
  • fanita: пост
    14 Ноември 2016, 18:55:13
  • petty: Аз така и не разбрах какво точно стана :( Наистина бяха добри времена, вдъхновявах се от тук, научих много неща...
    28 Октомври 2016, 13:24:08
  • radost.1955: ами то сайт няма,не съществува.добре,че останаха рецептите.аз също влизам само да потърся някоя,беше времето,когато се пълнеха страниците за отрицателно време.
    26 Октомври 2016, 17:54:17
  • petty: Имам чувството, че някой нарочно пуска от време на време по някой друг постинг, защото трябва да има, макар да са напълно безсмислени, само за пълнеж
    26 Октомври 2016, 10:24:12
  • petty: И аз така. Добре, че поне нещата от преди си стоят... има много ценни рецепти
    26 Октомври 2016, 10:21:28
  • ROSPOP: какво става със сайта? влизам от време на време и се отчайвам - какви са тия глупости, къде са предишните прекрасни статии и коментари, това е сайт аз готвене и храна в края на краищата!
    24 Октомври 2016, 11:49:51
  • val_di16: джолан
    21 Октомври 2016, 15:58:22
  • galka56: тиквеник
    13 Октомври 2016, 18:26:18
  • boriana _grigorova: Здравейте.Имам мултикукър 50 на Делимо. Някой правил ли е някакво лесно ястие , тъй като на мен са ми сложни малко рецептите
    07 Март 2016, 12:58:38
  • boriana _grigorova: Здравейте
    07 Март 2016, 12:56:47
  • Petka :-): как мога да изтря профила си от тази сраница
    07 Март 2016, 06:16:00
  • CVETETO3101: >:(глупости, глупости, глупости са публикациите напоследък. Пълно е с боклуци!!!
    20 Февруари 2016, 21:21:47
  • scorpia: Браво! И този прекрасен сайт ли съсипаха "умни" собственици!?
    01 Януари 2016, 12:26:48
  • GolemDZVER: Валя, може и да ти липсвам, но няма да се върна във форума. Блогът ми е активен - всичмко е там и може да констактуваме както желаеш.А инамче тука стават срамоти - виж за 10 дни пет поста от токущо регистрирани и все за дивотии и нищо съществено. Боли ме сърцето, но тези от Санома излезнаха пълни лаици ... Можехме да им носим дивиденти с хъса, който бяхме вложили в този форум. Отговарям, защото се чуствам длъжен да уважа мнението е .... без знамчение, че е на този скапан сайт
    30 Декември 2015, 18:14:59
  • stplam: Хляб
    26 Декември 2015, 15:52:26
  • Valentina Petrova: и все пак стават чудеса,по Коледа,Golem DZVER ЛИПСВАТ МИ ТВОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ
    13 Декември 2015, 11:48:46
  • petty: Жалко :( И все пак не разбирам какво пречи да си споделяме рецепти. Аз не съм много в час с това какво се случва. Сега влизам да потърся рецепта за коледни сладки... добре, че поне старите рецепти си стоят.
    11 Декември 2015, 12:39:22
  • GolemDZVER: права си - направо си умря .... във форума за 6 дни само една публикация. Голям смях. А моите бяха по 5 дневно
    07 Декември 2015, 19:23:47
  • Valentina Petrova: май сайта умря
    05 Декември 2015, 00:01:32
  • Снежка: Май от промените в сайта, по рядко пишем
    30 Ноември 2015, 10:55:12
  • Снежка: Момичета, тази година няма ли да се разменят подаръци?
    30 Ноември 2015, 09:47:43
  • Valentina Petrova: ехооооооо,приятели къде сте,сняг ли ви засипа
    28 Ноември 2015, 14:29:00

* Последното от форума

Re: ново лаптопче от mariqna44
[08 Декември 2019, 17:57:45 ]


Re: Сайт на фирмата от mariqna44
[08 Декември 2019, 15:59:25 ]


Re: Сайт за онлайн новини от mariqna44
[08 Декември 2019, 15:40:08 ]


Re: Къде да продам колата от jeneta
[08 Декември 2019, 14:57:40 ]


Re: Онлайн казино от jeneta
[08 Декември 2019, 10:17:07 ]


Re: Сайт на фирмата от jeneta
[07 Декември 2019, 23:26:50 ]


Re: Сайт за онлайн новини от jeneta
[07 Декември 2019, 22:38:32 ]


Сайт на фирмата от mariqna44
[07 Декември 2019, 15:48:29 ]


Сайт за онлайн новини от mariqna44
[07 Декември 2019, 14:44:05 ]


Онлайн казино от mariqna44
[07 Декември 2019, 14:31:01 ]


Re: Къде да продам колата от mariqna44
[06 Декември 2019, 08:34:36 ]


Къде да продам колата от jeneta
[05 Декември 2019, 07:42:23 ]


Re: ново лаптопче от jeneta
[04 Декември 2019, 15:06:52 ]


ново лаптопче от mariqna44
[04 Декември 2019, 08:32:43 ]


Re: Квартира в Пловдив от mariqna44
[27 Ноември 2019, 19:00:26 ]


Re: Кола втора употреба от jeneta
[27 Ноември 2019, 18:48:53 ]


Re: Квартира в Пловдив от jeneta
[27 Ноември 2019, 18:31:45 ]


Квартира в Пловдив от mariqna44
[27 Ноември 2019, 15:39:39 ]


Re: Нова кола от radkaa
[27 Ноември 2019, 00:16:57 ]


Re: Нова кола от roseto
[27 Ноември 2019, 00:12:37 ]