Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
19 Март 2010, 12:26:05

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: Торти - 7 « назад напред »
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 21 Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Торти - 7  (Прочетена 66632 пъти)
« Отговор #90 -: 04 Октомври 2007, 17:34:51 »
toti4ka
Калфа
**
Публикации: 184

Yoli, страхотна торта! Стилна, както винаги!
Може само аз да не съм разбрала, обаче ми се ще да попитам...Когато сглобяваш тортата по обичайния начин ли е, т.е. блат, кремова, блат, кремове... или се навиват някак си, за да се получи кръгла scratch_one-s_head
Активен

Пениш се - не пениш се, ще те ям  mamba
« Отговор #91 -: 04 Октомври 2007, 18:31:01 »
suzii
Калфа
**
Публикации: 127

Ел. поща
toti4ka и аз не разбрах ама ме досрамя да попитам. замислих се да я изпека в кръгла форма..нали е крагла торта ама няма да е скоро де.
Активен

« Отговор #92 -: 04 Октомври 2007, 23:37:54 »
Yoli
Гурман
Публикации: 2662

Ел. поща
Момичета,много ви благодаря за милите думи.Извинявам се,че не бях много точна в обясненията.Тортата се сглобява по обичайния начин - блат,кремове;блат,кремове и т.н.
Активен

« Отговор #93 -: 05 Октомври 2007, 05:34:55 »
morska fauna
Главен Готвач
Публикации: 871

Yoli , прекрасна торта  thumbup
Поздравления  smile1
Активен

girl_prepare_fish  Мога да издържа на всичко ,освен на изкушението... nyam
« Отговор #94 -: 05 Октомври 2007, 08:20:06 »
mbm
Чирак
*
Публикации: 24
268284434
Ел. поща
Yoli много изискана торта. Моите огромни адмирации. thumbup Искам и аз така да могаааааааа. Боже защо не можех и аз да направя такава за юбилея на мама 60 години.
Активен

« Отговор #95 -: 05 Октомври 2007, 15:11:33 »
di_ani
Гурман
Публикации: 1705

Yoli,
Стил и прекрасно изпълнение,
радвам се за удоволствието, което си доставила - Браво!
clapping
Активен

« Отговор #96 -: 05 Октомври 2007, 15:28:50 »
Yoli
Гурман

Ел. поща
Диана,Морска фауна,mbm - покорно благодаря.Страшно сте мили.
Активен

« Отговор #97 -: 05 Октомври 2007, 15:42:51 »
radost.1955
Главен Готвач
Публикации: 565

Ел. поща
Диана,Морска фауна,mbm - покорно благодаря.Страшно сте мили.
Тортата е прекрасна!Поздравления и от мен! thumbupНо не ни отговори от къде се купува фолиото и аз питам тестото за розите има ли го в темата за декорации?Благодаря!
Активен

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
« Отговор #98 -: 05 Октомври 2007, 15:58:11 »
pep-4o
Шеф - диригент
Гурман
Публикации: 8742
с бръмбари в главата и усмивка на устата

Много ви благодаря момичета.От вас тези мили думи са си невероятни комплименти. air_kiss

Златно фолио купувам от "Кадемлия"6.Има и други - на сърчица,на квадратчета и т.н.Цената им е между 3 и 5 лв. за лист.

Върху цветята съм "мазнала" малко златна боя,която се разтваря в алкохол.И тя е ат същия магазин.Бурканчето струва 5 лв. и ще ми стигне докато се пенсионирам.Има и сребърна.

Не бях достатъчно ясна по отношение на тортата - аз просто направих половината доза.Иначе за кръгла форма щеше да се получи нещо огромно.

Още веднъж - благодаря.

а цветята каза, че са от марципан Варна-та. Тук го има в тема "Украси и декорации на торти"  Отиви в подфорум "Готвим стъпка по стъпка" - темата е там.
Активен

« Отговор #99 -: 05 Октомври 2007, 16:19:02 »
radost.1955
Главен Готвач
Публикации: 565

Ел. поща
Много ви благодаря момичета.От вас тези мили думи са си невероятни комплименти. air_kiss

Златно фолио купувам от "Кадемлия"6.Има и други - на сърчица,на квадратчета и т.н.Цената им е между 3 и 5 лв. за лист.

Върху цветята съм "мазнала" малко златна боя,която се разтваря в алкохол.И тя е ат същия магазин.Бурканчето струва 5 лв. и ще ми стигне докато се пенсионирам.Има и сребърна.

Не бях достатъчно ясна по отношение на тортата - аз просто направих половината доза.Иначе за кръгла форма щеше да се получи нещо огромно.

Още веднъж - благодаря.

а цветята каза, че са от марципан Варна-та. Тук го има в тема "Украси и декорации на торти"  Отиви в подфорум "Готвим стъпка по стъпка" - темата е там.
Благодаря,Пепи!Този път аз съм чела през ред.Съжалявам,че в Плевен няма такива златни неща,а темата за декорациите я знам.От време на време я преглеждам за новости.
Активен

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
« Отговор #100 -: 05 Октомври 2007, 22:28:01 »
Yoli
Гурман

Ел. поща
И аз ти благодаря,Пепи,че пак си свършила работа вместо мен.Благодаря и на Радост.
Активен

« Отговор #101 -: 06 Октомври 2007, 10:25:02 »
hgirl
Помощник-готвач
Публикации: 494

Ел. поща
Yoli, поздравления и от мен! Много стилна и изискана торта!  thumbup
Активен
« Отговор #102 -: 07 Октомври 2007, 20:08:12 »
korneliia_h
Калфа
**
Публикации: 60

Ел. поща
Момичета както винаги тортите, които сте направили са невероятно красиви и изпипани. Поздравявам ви за таланта който имате!
Ванче, незнам какво друго да кажа за твоите трансфери, ти си за приз вече масторка от класа няма спор  yahoo
 mbm, gaby_s много вкусни предложения, тъй както съм се наяла юнашки сега въпреки, че съм на диета  Roll Eyes от това, което видях пак за ядене мисля ... ама то така диети правят ли се  Grin
yoli голяма красота си направила  swoon. Браво!
Днес и аз ще се похваля с една тортичка, правена с много любов за моята малка племеничка. Аз лично съм доволна от резултата, макар, че и сега не пропуснах да си намеря кусури  Tongue, но няма значение. Ето я и нея:

« Последна редакция: 07 Октомври 2007, 23:33:14 от korneliia_h » Активен
« Отговор #103 -: 07 Октомври 2007, 21:13:21 »
vens
Гурман
Публикации: 1793

swoon swoonkorneliia_h  , великолепна торта ! Приеми моите искрени възхищения  ! clapping clapping
Активен

« Отговор #104 -: 07 Октомври 2007, 21:17:12 »
pep-4o
Шеф - диригент
Гурман
Публикации: 8742
с бръмбари в главата и усмивка на устата

и моите  thumbup Страхотна торта е  Kiss
Активен

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 21 Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: Торти - 7 « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio