Благодаря ви момичета. Направо срам ме хвана. Този резултат е постигнат само и единствено благодарение на вас! Ако не бяха всички тези ваши красиви торти, никога нямаше да повярвам, че и аз бих могла да направя подобно чудо. Благодаря, че ме накарахте да повярвам в себе си
Хапчице, идеята за крема "откраднах" от торта Трюфел. Юле, Но замених с бял шоколад, защото имах 400 гр., (а у нас никой не обича да яде бял шоколад) И така -после оцветих със степче ягода и се получи мнооого приятно на вкус и цвят кремче. Вътре съм използвала млечно-масления крем на Пепи. Пепи, и преди съм ти благодарила, но сега пак А понитата ги направих още във вторник - от марципан Варна. Оставих ги да изсъхнат и снощи с четка и боички им нарисувах очички Е, това е общо взето. Айде да ви кажа и друго(мислех да го спестя, ама...) Както беше вече готова тортата и вече подреждахме украсата с деденце, само я чувам как изпищява и като я поглеждам държи едната кула. Тя взела, че се гътнала И после хайде пак наново, но този път им направих подпори на кулите, та да няма изненади И като цяло тази тортичка скромничка ми отне цели ...8 часа Успокойте ме, че и при вас е така, че иначе ще реша, че аз не съм добре
« Последна редакция: 11 Ноември 2007, 20:39:34 от ilrai »