Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
19 Март 2010, 06:58:18

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: Торти - 7 « назад напред »
Страници: 1 ... 19 20 [21] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Торти - 7  (Прочетена 66630 пъти)
« Отговор #300 -: 11 Ноември 2007, 19:25:43 »
vens
Гурман
Публикации: 1793

ilrai , чудесна торта ! Малката ми дъщеря   я видя и беше очарована. Нейната реакция беше : " Уау  , че готина торта ! "  smile1
Активен

« Отговор #301 -: 11 Ноември 2007, 20:21:21 »
doni972
Чирак
*
Публикации: 33

Ел. поща
Наистина разкошни торти сте сътворили ....пак! thumbup
Активен

« Отговор #302 -: 11 Ноември 2007, 20:38:03 »
ilrai
Гурман
Публикации: 2094

Благодаря ви момичета. blush2 Направо срам ме хвана. Този резултат е постигнат само и единствено благодарение на вас! Ако не бяха всички тези ваши красиви торти, никога нямаше да повярвам, че и аз бих могла да направя подобно чудо. Благодаря, че ме накарахте да повярвам в себе си  exclaim

Хапчице, идеята за крема "откраднах" от торта Трюфел. Юле, air_kiss Но замених с бял шоколад, защото имах 400 гр., (а у нас никой не обича да яде бял шоколад) Roll Eyes И така -после оцветих със степче ягода и се получи мнооого приятно на вкус и цвят кремче. Вътре съм използвала млечно-масления крем на Пепи. Пепи, и преди съм ти благодарила, но сега пак flower А понитата ги направих още във вторник - от марципан Варна. Оставих ги да изсъхнат и снощи с четка и боички им нарисувах очички Tongue
Е, това е общо взето. Айде да ви кажа и друго(мислех да го спестя, ама...) Както беше вече готова тортата и вече подреждахме украсата с деденце, само я чувам как изпищява  slap и като я поглеждам държи едната кула.  swoon Тя взела, че се гътнала Angry И после хайде пак наново, но този път им направих подпори на кулите, та да няма изненади Tongue И като цяло тази тортичка скромничка ми отне цели ...8 часа swoon
Успокойте ме, че и при вас е така, че иначе ще реша, че аз не съм добре suicide
« Последна редакция: 11 Ноември 2007, 20:39:34 от ilrai » Активен

« Отговор #303 -: 11 Ноември 2007, 22:41:32 »
sladka hapka
Модератор
Гурман
Публикации: 4173

Ел. поща
Моля, заповядайте в новата тема.
Активен

"Ние, българите, за да видим света и чудесата му, няма нужда да ходим така далеко, защото нашата България е един непознат и чуден свят." Иван Вазов
Страници: 1 ... 19 20 [21] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: Торти - 7 « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio