Меденките са страхотни!!!! Обаче и аз се замислих за содата и сложих 1 с.л. -станаха много добре! Нямах време да ги дълбая и само ги слепих с мармалад. Освен топчета направих и импровизирани бисквитки /трябваше ми разнообразие/ - разточих тестото на правоъгълник и го нарязах на малки правоъгълничета когато ги сложих в тавата, отгоре направих с вилицата последователни дупки и станаха много готини бисквитки, които след това може и така да си хрупкаш. Благодаря за рецептата!
Тези меденки са страхотни ! Моята баба ги прави откакто се помня, абсолютно същите и са едно от любимите ми неща Ванче, поздравления за хубавата рецепта и за точното и подробно обяснение
Здравейте.Аз също направих меденките и единственото,което мога да кажа е "WOW".Много ни харесаха.Оставих ги да престоят един ден и сега са по-меки(ако ги бях оставила във вече изстиналата фурна,готови,със сладкото,може би щтяха да са още по-мекички,но и така много ни харесват ).Аз ги слепих с конфитюр от ягоди(в магазина нямаха шипков мармалад) и отгоре ги "наръсих" с шоколад(но като сложих олиото и след малко ми се втварди,стана като твърд течен шоколад,но добавих малко топла водичка и стана идеално).Първата ми тава малко ги прегорих и за да не ги хвърлям(само някои бяха изгорели,не всички),махнах изгорялото,поръсих ги с шоколадовата глазура и настъргах шоколад-не са лоши и така,като бисквитки. Аз май се олях в обясненията,извинете ме за което. Ето го и меденките.Ванче,благодаря за прекрасната рецепта.
Активен
"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everyhwere." - Tim McGraw