Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
16 Март 2010, 17:23:02

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: Вкусни предложения от Йоли « назад напред »
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 21 Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Вкусни предложения от Йоли  (Прочетена 201624 пъти)
« Отговор #255 -: 12 Януари 2008, 20:16:40 »
di_ani
Гурман
Публикации: 1703

Yoli ,
Специални благодарности за рецептата Салата от червено цвекло с орехи и грейпфрут

Комбинацията между леките вкусове на сладко, кисело и горчиво е много свежа и сочна.
Използвах готово мариновано червено цвекло. Grin Допълних само малко настъргана кора от лайм, а  орехите - печени /не бе споменала/.
И .... air_kiss air_kiss air_kiss

thankyou

Активен

« Отговор #256 -: 13 Януари 2008, 13:09:03 »
Yoli
Гурман
Публикации: 2656

Ел. поща
Весе , рулцата ти изглеждат много вкусно....Да ги хапнеш от снимката...Много се радвам,че са ви харесали.И аз си мисля,че с печена чушка ще са по-хубави.А сметаната към картофите само може да подобри вкуса на пюрето.Браво та теб.

Диана , пак си направила една от твоите приказни композиции.Много красиво аранжирано,не знам как ви дава сърце да го развалите за да го хапнете...А ароматът на печен орех би отворил апетита на всеки...И аз следващият път ще ги запека леко.Супер идея  thumbup

Благодаря ви момичета .  air_kiss
Активен

« Отговор #257 -: 13 Януари 2008, 13:18:00 »
ilrai
Гурман
Публикации: 2091

А, Йоли, и аз идвам да благодаря от името на семейството за чудесните сандвич - джобчета! Всеки ги хапна както му харесва - един с луканка и кашкавал, друг с кашкавал и сирене, но бяха одобрени и записани при любимите рецепти.
Много благодаря!

Активен

« Отговор #258 -: 13 Януари 2008, 13:24:31 »
Yoli
Гурман

Ел. поща
Ilrai , много се радвам,че сте си хапнали от джобчетата и са ви харесали.Направила си ги страхотно,така апетитно са зачервени... Tongue
Активен

« Отговор #259 -: 13 Януари 2008, 16:17:55 »
kanela
Помощник-готвач
Публикации: 401

Йоли благодаря ти за желираната млечна салата, много е вкусна и ефектна

* ][.jpg (62.3 KB, 533x400 - видяно 223 пъти.)
Активен
« Отговор #260 -: 13 Януари 2008, 16:32:58 »
Yoli
Гурман

Ел. поща
Днес съм много щастлива - Канела , възползвала си се от идеята за желираната млечна салата.Направила си я супер... thumbup

Като гледам какво меню си спретнала за празника на мъжа ти,сигурно си шашнала гостите.Страхонта трапеза си подготвила - всичко е вкусно,оригинално и елегантно поднесено.И макар малко късно - да ти е жив и здрав съпруга. flower
Активен

« Отговор #261 -: 13 Януари 2008, 20:25:33 »
k_ines
Чирак
*
Публикации: 0
Кеми

Йоли, благодаря за рецептата
Бисквити с ябълки и мюсли
Не постигнах твоите резултати, но се наложи да претърпи доста промени като:
без яйце, мляко, портокалови кори/сушени сливи сложих аз/ мюсли/повече овесени ядки сложих/, масло/маргарин сложих/ поради това, че в момента не мога да ям млечни и др. алергени заради бебчето ми, което още кърмя и е алергично, но и така станаха превъзходни и вкусни.
Благодаря ти air_kiss
Ето ги и тях:

Малко като ореховки без орехи Grin
« Последна редакция: 13 Януари 2008, 22:28:10 от k_ines » Активен

« Отговор #262 -: 13 Януари 2008, 22:04:11 »
Yoli
Гурман

Ел. поща
K_ines , бисквитките ти изглждат превъзходно,както и всичко останало,което приготвяш.След като си имаш мъничко детенце,кога ти остава време да приготвяш тези вкуснотии?Свалям ти шапка на желанието и таланта.Спокойна вечер и погали бебчето от мен.

*Момченце или момиченце?И,разбира се,много искам да знам как се казва?
Активен

« Отговор #263 -: 13 Януари 2008, 22:27:01 »
k_ines
Чирак
*
Кеми

Йоли, благодаря!
Момиченце е и съвсем скоро навърши една годинка smile1
Казва се Инес и е голяма палавница.
Ще я погаля непременно smile1
Готвя със нея, тя е плътно до мен и рови по шкафовете на кухнята, вади всичко , аз прибирам и така Grin
Идилия thumbup
Аз обичам и го правя с удоволствие thumbup
Хубава вечер!
Активен

« Отговор #264 -: 14 Януари 2008, 18:04:47 »
bozgounova
Калфа
**
Публикации: 135

Ел. поща
Йоли,специални благодарности от мен и цялата дружина за сандвич-джобовете и рецептата за това теста.В неделя бяхме на ски и аз приготвих от него дюнери-излишно е да споменавам,че комплиментите бяха неизброими...!благодаря от цялото си сърце,че ми достави това удоволствие!
Активен
« Отговор #265 -: 14 Януари 2008, 19:06:22 »
Yoli
Гурман

Ел. поща
K_ines , много красиво име сте избрали за малката принцеса.Да ви е жива и здрава и колкото по-дълго продължава вашата идилия,толкова по-щастливи мигове ще имате двете заедно.Няма по-хубаво нещо от това.Личи си,че приготвяш храната с удоволствие - ястията ти винаги ми грабват очите... thumbup

bozgounova , много се радвам,че си решила да пробваш джобовете и всички сте ги харесали.Идеята ти за дюнери е чудесна,а и ми се струвауче е по-удобно когато си някъде сред природата,да ги завиеш на дюнери,отколкото да напълниш джобове.А са ските,направо ти завиждам...
Активен

« Отговор #266 -: 14 Януари 2008, 22:07:43 »
k_ines
Чирак
*
Кеми

air_kiss
Активен

« Отговор #267 -: 16 Януари 2008, 08:45:34 »
esmeralda
Калфа
**
Публикации: 174

Йоли, благодаря за рецептата на сандвичи джоб. В къщи много обичаме такъв род ястия - питка с някаква плънка, но избягввам да правя заради неблагоприятния ефект върху талията ми и защото знам,че няма да мога да се удържа да не ям ако ги направя. И наистина така и стана - докато ги направих и бяха свършили. Още ведъж огромно  thankyou

* sandv.dgob.jpg (33.68 KB, 480x360 - видяно 202 пъти.)
Активен

"Аз туй няма да го търпя и толкоз"
Есмералда Вихронрав- вещица в Света на Диска
« Отговор #268 -: 16 Януари 2008, 19:01:51 »
Yoli
Гурман

Ел. поща
Есмералда , радвам се,че сте харесали джобовете.И ние сме хора - от едно тъничко джобче нищо няма да ти стане на талията.Сигурна съм в това.Не се мъчи,ами си хапвай.А и право да ти кажа,не мога да си представя как се въздържаш,като готвиш такива чудесни гозби :  Grin
Активен

« Отговор #269 -: 16 Януари 2008, 23:17:24 »
k_ines
Чирак
*
Кеми

Йоли, тази седмица съм на твоята кухня thumbup
Благодаря за споделената екзотична салатка air_kiss Червено цвекло, орехи и грейпфрут и аз добавих малко див лук Grin
Това се получи при мен smile1
« Последна редакция: 16 Януари 2008, 23:19:55 от k_ines » Активен

Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 21 Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: Вкусни предложения от Йоли « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio