Да поспамя аз,че днес не съм Готвих много,защото цяла седмица моите караха на аламинути и аз просто от срам..... Беше ме стегнал един канап....не е за приказване. Мими,на това му се вика" готвене в депресия" Между другото да ти кажа,че правих пастета ти от патладжани с орехи - много е добър,но снимка на него няма. Елидраг,сладкото от смокини ще мине и без снимка,важното е ,че го има А японският сладкиш ще напиша след малко или утре. Весе,изобщо не се състезавам с теб.Ти си просто недостижима Хайде отивай в Китен,за да нямам конкуренция И да кажа браво на всички - отличнички сте
Привет, привет и честит празник на всички - ако и вие като мен не знаете - днес е денят на готвача Днес е моят ден за готвене, макар че случаят заслужава подобаващо меню, реших да мина тънко: за закуска - сандвичи с кафе Обяд - у дома през почивните дни май все го забравяме...... И за вечеря - ето тази картофена супичка! Лека и спорна седмица на всички!
Малий ама вие не почивате ли бе хора, толкова вкуснотий пак Мими пак страхотни изкушения предлагаш А тези Питки така ме изкушават може лии рецептата или вече я има Аз си продължавам със салатките но не за дълго в петък отивам да си взема синчето от мама и започвам да готвяяяяяяяяяя
Йонче, Пепи, абсолютно точно попадение. Портокаловата извара, не е нищо друго освен подсладена със захар извара, добре размесена с портокалов сок и портокалови кори.