Гответе с мен!
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
21 Март 2010, 02:58:42

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна СтраницаЗаглавна Страница ПомощПомощ ТърсиТърси КалендарКалендар ВходВход РегистрирайРегистрирай
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: Какво ще готвим днес 22.10 - 29.10. « назад напред »
Страници: 1 ... 15 16 [17] Надолу Изпрати темата Изпечатай
Автор Тема: Какво ще готвим днес 22.10 - 29.10.  (Прочетена 37648 пъти)
« Отговор #240 -: 28 Октомври 2007, 21:10:44 »
tanita
Модератор
Гурман
Публикации: 2051

WWW Ел. поща
Всъщност ние бяхме на гости, приятелката ми прави парти и това беше помощта от мен.

tanita,имали сте гости, нали? Това, предполагам,  не е неделното ви, семейно  меню.
Ако не съм познала - отивам в ъгъла и ще се срамувам до края на света... Sad

О, ако някой трябва да се срамува това съм аз, защото наистина така готвя само за гости, а вие всеки ден творите чудеса.
Активен

« Отговор #241 -: 28 Октомври 2007, 22:11:55 »
vesela
Гурман
Публикации: 3574

Докато се бъхтам в кухнята цял следобяд, вие тука напълнихте с чудеса, кога успяхте. icon_question
Танита и аз май като Тонито Cry А тортата ...изящество

А аз това сътворих:
Пилешка супа /не беше от най-хубавите ми супи/
Печено пиле в плик /пилето беше французко innocent и се оказа май майка му - жилаво Sad/
Зеленчуци в плик за гарнитура - и те нещо Sad
Чесновия сос на Йоли /безуспешно/Все пак полях доматите с полученото Angry
Карамелизираната тиква на Тина-Рина - е тука вече се справих yahoo
а правих и един доматен сос, но утре ще панирам патладжаните за него, че какво ли ще се получи ако ги направя днес...каръшки ден.
Е, има и такива дни - скоро не ми се беше случвало, ама Grin
Ако чакате снимки - дъщето е на кино.
А в момента пилето/майка му/ се допича в йената във вино - дано заприлича на нещо.
Активен

« Отговор #242 -: 28 Октомври 2007, 22:18:09 »
pep-4o
Шеф - диригент
Гурман
Публикации: 8751
с бръмбари в главата и усмивка на устата

Не се ядосвай Весси  Kiss Нов ден, нова седмица, нов късмет ............... и нова манджа  thumbup
Активен

« Отговор #243 -: 28 Октомври 2007, 23:25:16 »
sladka hapka
Модератор
Гурман
Публикации: 4175

Ел. поща
... и нова тема   thumbup thumbup thumbup
Активен

"Ние, българите, за да видим света и чудесата му, няма нужда да ходим така далеко, защото нашата България е един непознат и чуден свят." Иван Вазов
Страници: 1 ... 15 16 [17] Нагоре Изпрати темата Изпечатай 
Гответе с мен! МЕНЮ Архив Тема: Какво ще готвим днес 22.10 - 29.10. « назад напред »
Отиди на:  

БГ Мамма   Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Moreto.net - Сайтът на Варна   Нахрани.com
BlackBoard Studio